L M.

Ing. L M.

9 órán belül válaszol az üzenetek 25%-ára
25% 9 ó

L M.

🌟Anyanyelvi Angol oktatás Budapesten🌟

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

🌟 Tanulj gyorsan és érthetően angol nyelvet egy kivételes c1 felsőfoku nyelvvizsgás magyar mentorral elfogadható áron!🌟

Üdvözöllek! Keresel egy minden szempontból jó, megérő nyelvtanulási utazást? Ne keress tovább! Máté vagyok, szenvedélyes nyelv mentor, elkötelezve amellett, hogy segítsek neked megszerezni az angol nyelv magabiztos ismeretét.

Hadd osszak meg veled néhány kivételes tanítási stílusomra és végzettségemre vonatkozó információt:

🌟 Páratlan Nyelvérzék: Mindössze 14 éves koromban elértem a C1-es angol nyelvvizsgát anélkül hogy valaha külföldön éltem volna.
Ez a figyelemre méltó eredmény megkülönböztet engem más mentoroktól, hiszen még a vizsgáztató se hitt a szemének mikor elvégeztem. Részletes tudásommal az irányításom alatt az angol nyelvet magabiztosan és folyékonyan fogod elsajátítani.

🎯 Tökéletes Akcentus, Tökéletes Útmutatás: Másik Kiemelkedő előnyöm a tökéletes kiejtésem amerikai vagy brit angolban is melyet neked is át tudok adni. Nem csak a nyelvet sajátítod el, de megtanulsz hitelesen és autentikusan beszélni az angol nyelven. Nyugodtan támaszkodhatsz rá, hogy segítségemmel elsajátítod a nyelv finomságait, így magabiztosan kommunikálhatsz anyanyelvi angol beszélőkkel.

💡 Született Tanár: Azért választottam a mentorálást, mert természetes tehetséggel rendelkezem az összetett fogalmak egyszerű és érthető magyarázatához. Türelemmel, tisztánlátással és lelkesedéssel vezetlek végig a nyelvtanulási úton. Együtt legyőzzük a kihívásokat, és ünnepeljük az elért eredményeidet az út során.

💫 Innovatív és Támogató Órák: A tanítási megközelítésem a friss és modern stílust tükrözi. Elsődlegesen fontosnak tartom, hogy barátságos, kedves és támogató légkört teremtsek, ahol motivált és inspiráltan érzed magad a tanulásban. Minden órát az egyedi igényeidhez és tanulási stílusodhoz igazítok, hogy izgalmas és hatékony tanulási élményben legyen részed.

🌟 Csatlakozz Hozzám
Óratípusok

Standard óra

3500 Ft / 55 perc

Fotók és bizonyítványok