Marcsingó Á.

Marcsingó Á.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Új tanulókat fogad

Marcsingó Á.

Új tanulókat fogad

Matematika, informatika és fizika oktatás online vagy élőben.

  • -
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  2700 Ft
Ár Ártól 2700 Ft

Leírás

Több éves tapasztalatom van csoportos informatika, matematika és fizika oktatásban. Tanítványaimnak sikerült elérni céljukat a tantárgyban. Az órákat jellemzi a jó hangulat és a kötetlen viszony.

Most végeztem a gimnáziumban. Iskola mellett álatlános iskolás és középiskolás gyerekeknek tanítottam programozást, matematikát illetve érettségire készítettem őket. Eddig mindegyik diákommal megtaláltam a közös hangot a megfelelő oktatáshoz.

Jelenlegi legmagasabb végzettségem az érettségi, de remélem ez elég, hogy meggyőzzelek arról, hogy matekot, fizikát vagy informatikát nálam érdemes tanulni. Mindhárom oktatott tárgyból emelt szintű érettségit tettem, ebből kettőt 90% felett teljesítettem. Ezek az eredmények remélem biztosítanak téged arról, hogy megfelelő tudással rendelkezem egy esetleges dolgozat vagy vizsga anyagából.

Eddigi munkám során tanítottam álatlános iskola felső tagozatában tanuló és középiskolás diákokat egyaránt. Azt gondolom a legjobb módszer az oktatásban, ha a diákok maguktól vagy kisebb segítséggel jönnek rá egy-egy anyag kulcsára, így biztos és stabil tudást sajátítanak el, ami nem hagyja őket cserben.

Az órák anyaga az leginkább a tanulótól függ, hogy mire van igénye vagy milyen területeken van hiányossága. A rendszeres vagy alkalmi órákon kívül is tudok segítséget nyújtani a kérdés fontosságának függően.