Alexandra P. Ellenőrzött személyazonosság

Alexandra P.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad

Alexandra P.

Új tanulókat fogad

Fuvola/furulya oktatás online és személyesen egyaránt okleveles fuvolaművész-tanártól, szükség esetén szolfézs korrepetálással együtt.

Ár Ártól 6000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Fuvolaművész diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Műveszeti karán szereztem meg, majd Fuvolaművész-tanár szakon végeztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem mesterképzésén. Jelenleg a Józsefvárosi Zeneiskola fuvola tanára vagyok, 7 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. A tanítás mellett közreműködök különböző koncerteken, szimfonikus zenekaroknál. Az első óra mindig ingyenes nálam, hogy megismerkedhessünk egymással, hiszen a személyes benyomás a legfontosabb. :)

Az órák 60 percesek és teljesen egyénre szabottak. Kortól és szinttől teljesen függetlenek, várok sok szeretettel minden kezdőt és haladót, kicsiket 6 éves kortól játékos feladatokkal, és felnőtteket egyaránt. Akár teljesen az alapoktól kezdenéd, akár megrekedtél egy szinten, segítek egy olyan egyéni gyakorlási, és fejlesztési módszert felépíteni, amivel önállóan is fogsz tudni haladni, attól függően, hogy mennyi időt és energiát tudsz belefektetni a haladásodba. Az anyag nagyon széles skálán mozog, számtalan lehetőséget kínálok fel, hogy megtaláljuk azokat a darabokat, amiben igazán jól tudod érezni magad, így igazán élvezetes és szórakoztató lesz a tanulás. :)

Óratípusok

Standard óra

6000 Ft / 55 perc