Georgina K.

Georgina K.

Új tanulókat fogad

Georgina K.

Új tanulókat fogad

Végzős ELTE-re járó angol-történelem tanárszakos hallgató online magánórákat vállal

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén

Leírás

Végzős ELTE-s tanárszakos hallgatóként már van tanítási tapasztalatom angol és történelem tantárgyak kapcsán. Az egyetemen már öt éven keresztül elmélyítettem tudásomat angol és történelem kapcsán, módszertani ismereteket is szerezve.

Az online oktatás hátrányait és előnyeit is jól ismerem, mind tanárként, mind tanulóként. A digitális eszközök használata nem okoz számomra nehézséget, tudatosan építem be őket az óráimba.

Tanításom során igyekszek jó kapcsolatot kialakítani a tanulóval, hogy élvezetesek, játsza tanulósan teljen el a közös foglalkozásra szánt idő.

Angol nyelv oktatását vállalom általános iskolás kortól egészen a középiskola végéig.
Történelem és állampolgári ismeretek oktatását vállalom általános iskola 5. osztályától egészen a középiskola 12. osztályáig.

Ha felzárkóztatásra lenne szükség angolból vagy történelemből, illetve közép és emelt érettségire, továbbá angol középfokú (B2-es) nyelvvizsgára való felkészülésért fordulj hozzám bátran!

Egy-egy óra nálam 60 percet fed le. Első órán felmérem a tanuló tudásszintjét az adott tantárgyból, valamint vele együtt megbeszélem a közös foglalkozás szorán elérni szándékozó célt (jobb félévi/év végi jegy, érettségi vagy nyelvvizsga). A többi órát a kitűzött célhoz mérten tervezem meg, minden foglalkozást egy rövid, az aznapi foglalkozás témájára való ráhangolódó vagy az előző órai anyagot ismétlő feladattal indítva. Tananyag magyarázásához, ismertetéséhez jól követhető, rövid PPT-ket készítek. A már ismert anyag gyakorlásához olyan feladatokat használok, melyek illeszkednek a tanuló korához és érdeklődéséhez. Igény szerint házifeladatokat is adok, melyeket következő órán ellenőrzök. Az óráim során igyekszek barátságos légkört teremteni, ösztönözni a tanulót, hogy merjen bátran kérdezni a tananyaggal kapcsolatban. Továbbá törekszem megmutatni miért is hasznos angolt és történelmet tanulni, illetve, hogyan lehet e tantárgyakat élvezetesen tanulni.

Óratípusok

Standard óra

3000 Ft / 55 perc