Boglárka S. Ellenőrzött személyazonosság

Boglárka S.

6 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 6 ó
Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Boglárka S.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

SPANYOL online és személyes (Debrecen) nyelvórák **Gyere Tanulócsoporba és fizess kevesebbet**

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

11 év oktatási tapasztalattal és sok elégedett tanítványal a hátam mögött azt mondhatom, hogy szerencsés vagyok, mert azzal foglalkozhatok, amit örömmel végzek és amihez tehetségem van.
2012-ben, miután sikeresen lediplomáztam, pályámat elsőként nagyvállalatoknál kezdtem, azonban a spanyol nyelv folyamatosan jelen volt az életemben és rengeteg élménnyel, tapasztalattal gazdagodtam ennek a csodás nyelvnek hála.
Legutóbbi munkahelyemen volt lehetőségem, egy nemzetközi beruházás keretén belül, a tárgyalásokon spanyol nyelvű tolmácsként közreműködni. Szabad időmben pedig spanyol nyelvű fakultációt tartottam egy debreceni intézmény diákjainak.
Úgy gondolom, hogy egy jó oktató ismérve szaktudásán kívűl, képessége is, arra vonatkozóan, hogy jól át tudja adni a tananyagot ,türelmes ,empatikus és nyitott legyen és így a tanórák jó hangulatban teljenek.

Óratípusok

Próbaóra

Az első óra nálam Ingyenes 😉 Egy rövid bemutatkozást követően lehetőséged nyílik betekintést nyerni a nyelvóráim menetébe, hangulatába. Ha pl. még most kezded a spanyol nyelv tanulását, akkor megismerkedünk a kiejtés szabályaival és tanulunk néhány alapkifejezést. Átbeszéljük a terveidet, hogy személyre szabott tananyagot építhessek fel Neked. Az első óra semmilyen további kötelezettséggel nem jár ,így nincs veszteni valód.

Ingyenes / 60 perc
Standard óra

A nyelvórákon számomra a két legfontosabb szempont, hogy azok mindig személyre szabottak legyenek, annak függvényében, hogy pl. nyelvvizsgára , állásinterjú való készülés, külföldi munkavállalás stb. a cél, valamint, hogy az órák jó hangulatban teljenek, gördülékenyen, hatékonyan tudjunk együttműködni. Szerencsére nagyon empatikus, türelmes személy vagyok, könnyen megtalálom a közös hangot mindenkivel, ami az oktatói hivatásban nagy segítségemre van . Az óráim megtervezésében mindig odafigyelek arra , hogy változatosak ,gyakorlat orientáltak legyenek ,egyforma hangsúlyt fektetve a nyelvtani magyarázatok mellett a szóbeli és írásbeli készségek fejlesztésére is. Online óráimat a Google Meet platformon keresztül szoktam tartani, az online tananyagok pedig weboldalam tanuló felületén érhetőek el, bejelentkezést követően. A tanulási élmény és minőség online is garantált ,kényelmesen az otthonodból.

4500 Ft / 60 perc
Kezdő spanyol oktatás

4500 Ft / 60 perc
Korrepetálás Diákoknak

4500 Ft / 60 perc
Nyelvvizsgára, érettségire készülés

4500 Ft / 60 perc
Beszédfejlesztés

4500 Ft / 60 perc
Állásinterjú készülés

4500 Ft / 60 perc