Viktória F.

Viktória F.

2 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 2 ó
Új tanulókat fogad

Viktória F.

Új tanulókat fogad

Tanulj könnyedén és hatékonyan velem

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Szia! Nyelvtanárként elkötelezett vagyok az iránt, hogy segítsem a diákokat a német és az angol nyelv megszeretésében és magabiztos használatában.

Tapasztalatom és szenvedélyem a tanítás iránt lehetővé teszi számomra, hogy dinamikus és személyre szabott órákat biztosítsak, amelyek inspirálják és fejlesztik a diákjaim nyelvtudását.

Módszerem fókuszában a kommunikáció és a gyakorlat áll, hiszen az aktív részvétel és a valódi helyzetekben való gyakorlás kulcsfontosságú a sikeres nyelvtanuláshoz.

Rugalmas vagyok az időpontokkal, és igyekszem alkalmazkodni a diákok egyéni igényeihez és tanulási stílusaihoz.

Vállalom kezdőtől haladó szintig minden korosztály tanítását. Legyen szó az alapok elsajátításáról, nyelvvizsgára való felkészülésről vagy üzleti nyelvről, segítek elérni a kitűzött célokat.

Ha szeretnél egy olyan tanárt, aki nemcsak szaktudásával, hanem türelemmel és motivációval is rendelkezik, akkor ne habozz, keress meg, és kezdjük el együtt a fejlődést a nyelvek világában!

*** Rólam: Anyanyelvi szinten beszélem mind a németet, mind az angolt, illetve az egyetemen fordító tolmácsként tanultam mindkét nyelven. Ausztriában születtem, és éltem, légiutas kísérőként eltöltött éveim során illetve Balin töltött életszakaszomban megtanultam az interkulturális kommunikáció és az empátia fontosságát, amit azóta is beépítek az oktatási módszereimbe. Tapasztalatomnak köszönhetően az óráimon hangsúlyozom a valós életből vett példákat és szituációkat, hogy a diákok minél könnyebben alkalmazzák az angol és német nyelvet a mindennapi életben.

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 60 perc