Bernadett T.

Bernadett T.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Új tanulókat fogad

Bernadett T.

Új tanulókat fogad

Tapasztalt angoltanár és coach vagyok. 13 évig Angliában éltem és pszichológiát végeztem. Ha szeretnél személyre szabott segítséget akkor írj nekem üzenetet:)

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Pszichológusként a hitvallásom az, hogy nincs olyan, hogy valakinek 'nincs nyelvérzéke'. Mindenkinek megvan a képessége egy nyelv elsajátítására, amennyiben elkötelezett és kitartó. Támogató közegben, pozitív visszacsatolással az erősségre fókuszálva de a nehezebben elsajátított területek fejlesztésével nyújtok személyre szabott angol nyelvtanítást és pszichológiai tanácsadást.

Tapasztalatom széles spektrumú: évek óta tanítok angolul, legyen szó személyes vagy online oktatásról, vállalati környezetről vagy nyelvvizsga felkészítésről. Emellett óvodai tapasztalataim is segítenek abban, hogy a diákokat a legmegfelelőbb módon támogassam. Nagy hangsúlyt fektetek az interaktív kommunikációra és a gyakorlati, valós élethelyzetekre épülő nyelvi készségek fejlesztésére.

Vállalok kis csoportos és egyéni órákat, kezdőktől felső szintig, beleértve az üzleti kommunikáció területét is. Ha szeretnél fejlődni angol nyelvtudásodban, vagy pszichológiai tanácsadásra van szükséged, ne habozz! Lépj kapcsolatba velem még ma,várom szeretettel a megkeresésedet.


Betti

Óratípusok

Standard Angol óra

Izgalmas interaktív órák kezdőknek hogy könnyebben boldogulj nyaralás vagy más hétköznapi helyzetekben.

5000 Ft / 45 perc
Állásinterjú felkészítés

Átvesszük együtt, hogy melyek azok a szempontok, amelyeket a cégek általában figyelembe vesznek az állásinterjúknál. Megbeszéljük az aranyszabályokat, amelyeket mindenképpen érdemes szem előtt tartanod válaszaid során, hogy megfelelő benyomást kelts. Részletesen áttekintjük az online és személyes interjúk közötti különbségeket, és azokat a tényezőket, amelyekre mindkét esetben oda kell figyelni. Számos tipikus állásinterjú kérdést is átbeszélünk, beleértve a strukturált és strukturálatlan formákat, valamint azokat a kérdéseket, amelyek a megpályázott pozícióval kapcsolatosak lehetnek. Emellett lehetőséged lesz próbainterjút is lebonyolítani velem, magyar vagy akár angol nyelven is

6000 Ft / 45 perc
Business Angol

A 21. században elengedhetetlen a „4K” ( kritikus gondolkodás, kommunikáció, közös munkavégzés, kreativitás és innováció) szerepe a sikeres fejlődésben és versenyképességben. Ezért a nyelv órát úgy építem fel, hogy ezen készségek fejlesztésére összpontosítunk, ezzel segítve a nyelvtanulók és vállalatok nemzetközi versenyképességének növelését.

7000 Ft / 45 perc
Nyelvvizsga A-B

5000 Ft / 45 perc
Nyelvvizsga C

A nyelvvizsga feladatokon túl, a 21. században elengedhetetlen a „4K” ( kritikus gondolkodás, kommunikáció, közös munkavégzés, kreativitás és innováció) szerepe a sikeres fejlődésben és versenyképességben. Ezért a nyelv órát úgy építem fel, hogy ezen készségek fejlesztésére is összpontosítok.

7000 Ft / 45 perc
Külföldi továbbtanulás Mentorálás

Ha már Benned is felmerült a külföldi továbbtanulás gondolata, elsőként mérlegelned kell, hol és miért szeretnél továbbtanulni – és hogy a jelenlegi céljaidhoz és a lehetőségeidhez képest valóban ez-e a jó út. Orientációban és célország teljes felvételi eljárásán, majd a praktikus feladatok elvégzésén (érettségi eredmények hivatalos beküldése, ösztöndíjak) vezetlek végig.

6000 Ft / 45 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Panka V.

Panka V.

Ellenőrizetlen referencia

Betti a külföldi továbbtanulásban segített nekem. Szeptembertől kezdve dolgoztunk együtt a motivációs levél és néhány szak esetén esszé összeállításában. Mivel nekem az angol a második idegen nyelv, a próba levelek során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogyan fejezzem ki magam ,,szebben", milyen kifejezések kellenek. Nagyon fontos volt emellett, a levél felépítése, mi releváns és mi nem, ehhez sokszor segítő kérdéseket is kaptam. Számomra mégis a legjobb és a legfontosabb volt a közös munkákban, hogy mindig minden helyzetben bátorított és motivált. Az piszkozati leveleimnél örültem, hogy sose vette el egy ötletemet, inkább próbált rávezetni arra, hogy én döntsem el, melyik pontja erősebb vagy gyengébb az esszémnek, szerintem mit érdemes és hogyan megváltoztatni. Ebben a nem könnyű időszakban, amikor a gimi mellett is helyt kellett állnom és leadnom a jelentkezéseket az egyetemre, mindig számíthattam rá. Mindig szakított időt arra, hogy az éppen felmerülő kérdéseimet megválaszolja! Az ő segítségével sikerült több egyetemre is bejutnom.