Sitku Z.

Sitku Z.

Responds within 2 hrs, to 70% of messages
70% 2 hr
Accepts new students

Sitku Z.

Accepts new students

3 in 1: Tapasztalat, minőség és lelkesedés, angolórák online

  • Offers online lessons
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description Photos & Certificates Answered questions

Description

Azt tartom a legfontosabbnak, hogy hallgatóimnak segítsek céljaik elérésében, legyen az egy sikeres nyelvvizsga, egy állásinterjúra való felkészülés, vagy a meglévő nyelvtudás bármilyen okból való fejlesztése. Az elmúlt 20 év során szerzett tapasztalatomat felhasználva minőségi nyelvoktatásra törekszem, amihez a szakma iránti szeretetemet és lelkesedésemet hozzáadva remélem a hallgatóimra is átragad a nyelv szeretete. Célom, hogy a tanulók a nyelvórák aktív résztvevőiként jól (is) érezzék magukat az órákon.

A1-C2 szinten, szinte minden korosztályt tanítottam a pályám során. Euro és Cambridge (First és Advanced) nyelvvizsgákra való felkészítésben többéves tapasztalattal rendelkezem, de hallgatóimmal készültünk már Origó, KITEX (idegenforgalmi), BME gazdasági és dexam nyelvvizsgára is. A kiscsoportos és magánoktatás egyaránt lehet élvezetes online is. Tehát várom akár kisebb csoportok (max. 4 fő) jelentkezését.

Kérdéseikkel keressenek nyugodtan, hiszen ebből a rövid bemutatkozásból nem derül minden ki.

pictures and certificates

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Sitku Z.

Tanácsot kérnék.

Sziasztok! Tanácsot kérnék nyelvvizsga témában. Télen letettem az origó B2-es nyelvvizsga és jövő télen szeretném a C1-et szintén az origónál. Viszont ugye ezek csak államilag elismertek és mindenképp szeretnék olyat, ami nemzetközileg is elismert. Szerintetek milyen típusúval, milyen szinten…