Sitku Z.

Sitku Z.

2 órán belül válaszol az üzenetek 70%-ára
70% 2 ó
Új tanulókat fogad

Sitku Z.

Új tanulókat fogad

3 in 1: Tapasztalat, minőség és lelkesedés, angolórák online

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Fényképek & Tanúsítványok Megválaszolt kérdések

Leírás

Azt tartom a legfontosabbnak, hogy hallgatóimnak segítsek céljaik elérésében, legyen az egy sikeres nyelvvizsga, egy állásinterjúra való felkészülés, vagy a meglévő nyelvtudás bármilyen okból való fejlesztése. Az elmúlt 20 év során szerzett tapasztalatomat felhasználva minőségi nyelvoktatásra törekszem, amihez a szakma iránti szeretetemet és lelkesedésemet hozzáadva remélem a hallgatóimra is átragad a nyelv szeretete. Célom, hogy a tanulók a nyelvórák aktív résztvevőiként jól (is) érezzék magukat az órákon.

A1-C2 szinten, szinte minden korosztályt tanítottam a pályám során. Euro és Cambridge (First és Advanced) nyelvvizsgákra való felkészítésben többéves tapasztalattal rendelkezem, de hallgatóimmal készültünk már Origó, KITEX (idegenforgalmi), BME gazdasági és dexam nyelvvizsgára is. A kiscsoportos és magánoktatás egyaránt lehet élvezetes online is. Tehát várom akár kisebb csoportok (max. 4 fő) jelentkezését.

Kérdéseikkel keressenek nyugodtan, hiszen ebből a rövid bemutatkozásból nem derül minden ki.

Fotók és bizonyítványok

Megválaszolt kérdések (1)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

Sitku Z.

Tanácsot kérnék.

Sziasztok! Tanácsot kérnék nyelvvizsga témában. Télen letettem az origó B2-es nyelvvizsga és jövő télen szeretném a C1-et szintén az origónál. Viszont ugye ezek csak államilag elismertek és mindenképp szeretnék olyat, ami nemzetközileg is elismert. Szerintetek milyen típusúval, milyen szinten…