3 in 1: Tapasztalat, minőség és lelkesedés, angolórák onlineSitku Z.

Sitku Z.
Igazolt fiók:
angol nyelv
Debrecen
Tanít online / skype-on keresztül is
3000Ft - 6000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este,
csoportokat is tanít
100% megválaszolt üzenetek
2h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Azt tartom a legfontosabbnak, hogy hallgatóimnak segítsek céljaik elérésében, legyen az egy sikeres nyelvvizsga, egy állásinterjúra való felkészülés, vagy a meglévő nyelvtudás bármilyen okból való fejlesztése. Az elmúlt 20 év során szerzett tapasztalatomat felhasználva minőségi nyelvoktatásra törekszem, amihez a szakma iránti szeretetemet és lelkesedésemet hozzáadva remélem a hallgatóimra is átragad a nyelv szeretete. Célom, hogy a tanulók a nyelvórák aktív résztvevőiként jól (is) érezzék magukat az órákon.

A1-C1 szinten, szinte minden korosztályt tanítottam a pályám során. Euro és Cambridge (First és Advanced) nyelvvizsgákra való felkészítésben többéves tapasztalattal rendelkezem, de hallgatóimmal készültünk már Origó, KITEX (idegenforgalmi), BME gazdasági és dexam nyelvvizsgára is. A kiscsoportos és magánoktatás egyaránt lehet élvezetes online is. Tehát várom akár kisebb csoportok (max. 4 fő) jelentkezését.

Kérdéseikkel keressenek nyugodtan, hiszen ebből a rövid bemutatkozásból nem derül minden ki.Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlap