Rafael R.

Rafael R.

Відповідає протягом 18 годин на 40% повідомлень.
40% 18 год.
Приймає нових учнів

Rafael R.

Приймає нових учнів

Portugál Nyelv - Spanyol nyelv - Olasz nyelv - Mert egy új nyelv elsajátítása megváltoztatja az életünket!

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  7000 Ft/год.
Ціна Від 7000 Ft/год.
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Szia, portugál állampolgárságú brazil vagyok, és portugál nyelvoktatást vállalok illetve portugál és brazil kultúrát oktatok online.
Tapasztalattal rendelkezem idegen nyelvek oktatása terén és kultúrák tanulmányozásával is foglalkoztam.
10 évig éltem és tanultam Európában. Tanultam spanyolul Spanyolországban (C2) és olaszul Olaszországban (C1) is, így általában beszélgetési órákat és speciális tanfolyamokat kínálok az adott országokba történő kirándulásokhoz, beleértve kultúrájukat vagy a hallgató érdeklődésére számot tartó konkrét témákat.

Az órák személyre szabottak a diákok igényéhez alakítva (utazás, költözés, munka, tanulás, nemzetközi kapcsolatok, nyelvvizsga stb.).
Az első óra ingyenes, a továbbiakban az órák számától függően az ár megegyezés alapján. I különleges árakat tud felvenni a nyári vakáció időszakában.

Mert egy új nyelv elsajátítása megváltoztatja az életünket!

**********

Olá, sou brasileiro e português e ofereço aulas de língua e cultura portuguesa e brasileira via internet. Tenho experiência como professor e como estudante de línguas e culturas. Vivi na Europa por cerca de 10 anos. Também estudei Espanhol na Espanha (C2) e Italiano na Itália (C1), por isso costumo oferecer aulas de conversação e cursos especiais para viagens a esses países, incluindo a sua cultura ou temas específicos do interesse do aluno.

As aulas e materiais são moldados conforme os interesses e objetivos do estudante (viagens, mudanças, negócios, estudos, relações interpessoais, exame de proficiência etc.). O primeiro encontro é grátis e o preço pode ser negociável em função do número de classes. Posso fazer preços especiais durante o período das férias de verão.

Porque estudar uma língua muda as nossas vidas!

Типи уроку

Portuguese, Italian, Spanish

7000 Ft / 15 хв.
Borbála Nagy J.

Borbála Nagy J.

Неперевірена заявка

Rafael majdnem egy évig tanított portugálul, a Brazíliában töltött cserediákságom után. Kiváló tanár, szimpatikus és lelkiismeretes. Az órák mindig jó hangulatban teltek és bár nekem már volt középfokú portugál tudásom, kezdő szinten is tanít. Csak ajánlani tudom hiszen szinten tartotta a nyelvtudásom miközben jobban megismertetett a brazil kultúrával! :))

Faragó Z.

Faragó Z.

Неперевірена заявка

Raphael nagyon jó olasz tanár, nekem nagyon sokat segített. Mivel egy opera szövegét kellett megtanulnom, saját maga is meghallgatta az operát, sőt, még énekelni is megtanulta azokat a részeket, hogy minél jobban tudjon segíteni. Emellett persze a nyelvtant is nagyon jól el tudta magyarázni, és jól fejlődik a tudásom, mióta vele tanulok! Csak ajánlani tudom!