Rafael R.

Rafael R.

18 órán belül válaszol az üzenetek 40%-ára
40% 18 ó
Új tanulókat fogad

Rafael R.

Új tanulókat fogad

Portugál Nyelv - Spanyol nyelv - Olasz nyelv - Mert egy új nyelv elsajátítása megváltoztatja az életünket!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  7000 Ft
Ár Ártól 7000 Ft
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Szia, portugál állampolgárságú brazil vagyok, és portugál nyelvoktatást vállalok illetve portugál és brazil kultúrát oktatok online.
Tapasztalattal rendelkezem idegen nyelvek oktatása terén és kultúrák tanulmányozásával is foglalkoztam.
10 évig éltem és tanultam Európában. Tanultam spanyolul Spanyolországban (C2) és olaszul Olaszországban (C1) is, így általában beszélgetési órákat és speciális tanfolyamokat kínálok az adott országokba történő kirándulásokhoz, beleértve kultúrájukat vagy a hallgató érdeklődésére számot tartó konkrét témákat.

Az órák személyre szabottak a diákok igényéhez alakítva (utazás, költözés, munka, tanulás, nemzetközi kapcsolatok, nyelvvizsga stb.).
Az első óra ingyenes, a továbbiakban az órák számától függően az ár megegyezés alapján. I különleges árakat tud felvenni a nyári vakáció időszakában.

Mert egy új nyelv elsajátítása megváltoztatja az életünket!

**********

Olá, sou brasileiro e português e ofereço aulas de língua e cultura portuguesa e brasileira via internet. Tenho experiência como professor e como estudante de línguas e culturas. Vivi na Europa por cerca de 10 anos. Também estudei Espanhol na Espanha (C2) e Italiano na Itália (C1), por isso costumo oferecer aulas de conversação e cursos especiais para viagens a esses países, incluindo a sua cultura ou temas específicos do interesse do aluno.

As aulas e materiais são moldados conforme os interesses e objetivos do estudante (viagens, mudanças, negócios, estudos, relações interpessoais, exame de proficiência etc.). O primeiro encontro é grátis e o preço pode ser negociável em função do número de classes. Posso fazer preços especiais durante o período das férias de verão.

Porque estudar uma língua muda as nossas vidas!

Óratípusok

Portuguese, Italian, Spanish

7000 Ft / 15 perc

Referenciák (2)

+ Referenciát írni
Borbála Nagy J.

Borbála Nagy J.

Ellenőrizetlen referencia

Rafael majdnem egy évig tanított portugálul, a Brazíliában töltött cserediákságom után. Kiváló tanár, szimpatikus és lelkiismeretes. Az órák mindig jó hangulatban teltek és bár nekem már volt középfokú portugál tudásom, kezdő szinten is tanít. Csak ajánlani tudom hiszen szinten tartotta a nyelvtudásom miközben jobban megismertetett a brazil kultúrával! :))

Faragó Z.

Faragó Z.

Ellenőrizetlen referencia

Raphael nagyon jó olasz tanár, nekem nagyon sokat segített. Mivel egy opera szövegét kellett megtanulnom, saját maga is meghallgatta az operát, sőt, még énekelni is megtanulta azokat a részeket, hogy minél jobban tudjon segíteni. Emellett persze a nyelvtant is nagyon jól el tudta magyarázni, és jól fejlődik a tudásom, mióta vele tanulok! Csak ajánlani tudom!