Kiss N.

Kiss N.

Відповідає протягом 2 годин на 100% повідомлень.
100% 2 год.

Kiss N.

Online matematika, fizika oktatás

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  5000 Ft/год.
Ціна Від 5000 Ft/год.
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

A matematika és fizika mindig is a kedvenceim közé tartozott gyerekkorom óta, így gimnáziumi éveim alatt matematika specializációjú osztályban tanultam és emelt szinten érettségiztem a tantárgyból. Ezt követően a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem diplomát gépészmérnöki BSc és MSc képzésen, ezután pedig elvégeztem egy gazdasági mesterképzést a Budapesti Corvinus Egyetemen is. Már gimnázium alatt is korrepetáltam barátaim, alsóbb évfolyamokat, s folytattem ezt az oktatási tevékenységet egyetemi éveim alatt, valamint azt követően is. Óráim gyakorlatias stílusban tartom, próbálom életszerű példákkal színesíteni a könnyebb megértés érdekében.

Miben tudok segíteni?

Általános iskolásoknak:
- Órán tanultak megértése, feldolgozása
- Dolgozatokra, akár felvételire való felkészítés

Gimnazistáknak:
- Órán tanultak megértése, feldolgozása
- Dolgozatokra, érettségire való felkészítés

Egyetemistáknak:
- Zárthelyire való felkészítésben
- Tananyag feldolgozásában, megértésében

Óráimat hétköznap délután/késő délután illetve hétvégén tartom, amelyek 60 percesek.

Типи уроку

Standard óra

5000 Ft / 55 хв.
Vágó L.

Vágó L.

Неперевірена заявка

Matematikával és fizikával kapcsolatban kertem Norbi segítségét és úgy gondolom, hogy kiemelkedő órákat kaptam, mivel rendkívül türelmes és hatékonyan képes magyarázni a nehezebb témákat is. Azáltal, hogy sok támogatást nyújt és érthető példákkal dolgozik, sikerült fokozatosan megerősítenie a korábban hiányzó matematika és fizika alaptudásomat. Nagyra értékelem az elkötelezettségét és hozzáértését, ami segített abban, hogy magabiztosabban és sikeresebben vegyem az akadályokat ezekben a tantárgyakban.

Hanna R.

Hanna R.

Неперевірена заявка

Bátran ajánlom Norbit mindenkinek, aki a matekot és fizikát szeretné megérteni. Bármilyen problémával tudok hozzá fordulni. Rengeteg segédlete van, amivel órák után is megkönnyíti a felkészülést/gyakorlást. Türelmesen és érthetően magyaráz, és nagyon nagy segítség, hogy közben Jamboardon látom, hogy mit ír.