Tamás N. Ellenőrzött személyazonosság

Tamás N.

10 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 10 ó
Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad

Tamás N.

Új tanulókat fogad

igényesen, szakszerűen, személyre szabva

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Mindent összevetve 10 éve van tapasztalatom tanításban. Tanítottam általános-és középiskolában is. Biológiából közép és emelt szintű érettségiztetést is vállalok. Keress bátran, bizalommal.

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 55 perc

Referenciák (4)

+ Referenciát írni
Barbara

Barbara

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon jó hangulatban telnek az órák. Érthetően, lényegretörően magyaráz, ha kell akár többször is. Segítőkész és türelmes.

Napsugár S.

Napsugár S.

Ellenőrizetlen referencia

Tamással az emelt szintű biológia érettségire való felkészülés céljából kezdtük el a közös munkát pár hónapja elég hiányos tudással, már ennyi idő alatt is rengeteget tanultam. Az órák jól fel vannak építve, mindig nagyon színes, részletes és érthető prezentációkat készít, ami szerintem nagyon nagy segítség a tananyag megértéséhez. Minden témakör végén ismételünk online tesztek formájában, ami méginkább elmélyíti a tudást. Szerintem jó érzékkel elmagyaráz mindent, ha nem értek valamit rajzol is, vagy mutat egy-egy képet. Igyekszik érdekességekkel közelebb hozni hozzám az adott nehezebb témát is. Minden óra hangulata közvetlen, személyre szabott. Ritkán találkoztam ilyen tanárral aki lelkesedik a munkájáért, illetve ért a diákok nyelvén, tanításhoz, ami szerintem nagyon értékes manapság. Összességében nagyon szeretek vele dolgozni és motivált tudok maradni egy viszonylag nehezebb tárgy tanulásában.

Attila K.

Attila K.

Ellenőrizetlen referencia

A gyermekem középiskolába jár és sürgősen segítségre lett volna szükségünk biológiából. Írtam Tamásnak és ő azonnal jelentkezett. Tamás (tanár úr) a korrepetálás előtt felhívott, hosszan beszélgettünk a lányomról, a motiválatlansága lehetséges okairól, az iskoláról, a tanár tanítási módszereiről. Majd jött az óra. Interaktív, magyarázós. Nem rohanva, hanem a gyerek tempójában. Tamás "ráhangolódott" a gyermekemre. Óra után a gyerekem azt mondta: apa, ez nem volt rossz. Kamaszként ez a legnagyobb dicséret az ő szájából. Óra után is beszélgettünk Tamással, megerősített abban, hogy a lányomat a nullánál jobban érdekli ez a tantárgy, mert folyamatos kommunikációban voltak az órán. Kiderült, hogy Tamás ismeri ezt a tankönyvet is, a másik tankönyvet is és a harmadikat is. Nagyon örülök, hogy rátaláltam Tamásra, aki szeret tanítani, még nem fásult, még nem frusztrált, pedig lehetne az is! Higgadt, nyugodt, még az én "figyelemzavaros" gyerekemmel is. Fogom még őt keresni. Jó szívvel ajánlom Tamást a szülőtársaimnak. És köszönöm a segítségét!

Timea K.

Timea K.

Ellenőrizetlen referencia

Remek tanár! Gyermekemet földrajz, biológia esetenként kémia tantárgyból tanítja, rengeteget segít az anyag megértésében. Az órákra előre felkészül, interaktívan és vizuálisan adja elő az anyagot. Folyamatosan kontaktban van a szülővel a legjobb teljesítmény érdekében. Óriási segítség nekünk. Mindenkinek szívből tudom ajánlani!

Fotók és bizonyítványok