Bálint L.

Bálint L.

Responds within 48 hrs, to 90% of messages
90% 48 ó+
Ártól 5000 Ft
Új tanulókat fogad

Bálint L.

Új tanulókat fogad

Professzionális angoltanítás beszédcentrikus módszerrel

Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Sziasztok!

- Évek óta foglalkozok a nyelvekkel, nyelvtanítással és fordítással. Leginkább céges nyelvtanfolyamokkal, illetve olyan magántanulókkal foglalkozom, akiknek nehézséget okoz a beszéd és önmaguk kifejezése angolul, esetleg más nyelven.

- Mivel a nyelvtanulás nem csak nyelvtan és feladatok lélekölő ismétlése és gyakorlása, ezért az én óráim mindig tartalmaznak az adott témához kapcsolódó kivonatot filmekből, cikkekből, egyéb tartalmakból.

- Továbbá mindig igyekszem a tanítványaim saját igényeihez / elvárásaihoz alkalmazkodni és ezeknek megfelelően összeállítani egy óra tartalmát. Így az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem használunk könyvet az órákon, hanem az óra tartalmát mindig előzőleg válogatom össze figyelembe véve, hogy a diáknak mire van éppen szüksége, de mégis egy meghatározott tanmenetet követve.

- Szeretem kihangsúlyozni, én maximálisan szem előtt tartom, hogy az én óráimon a diákok ne érezzék kellemetlenül, megfélemlítve magukat, hanem ezzel szemben kellemes és nyugodt környezetben dolgozhassanak az elsajátítandó cél érdekében.

- Ha úgy döntesz, hogy velem kezded és folytatod az angolt, akkor készülj fel arra, hogy nem csak lélekölő nyelvtanozással töltjük majd az órákat, hanem hasznos kifejezéseket tanulunk majd filmekből, zenékből és egyéb kiegészítő anyagból.

- Kezdők, újrakezdők, haladók és magasabb nyelvi szintre aspirálók is bátran jelentkezhetnek és kipróbálhatják egy ingyenes próbaóra keretein belül, hogy milyen velem a nyelvtanulás.

Referenciák (11)

Gábor K.

Gábor K.

Ellenőrizetlen referencia

I wanted to learn Slovak language, but improve my English skills at the same time. I was looking for a teacher, who can teach me Slovak in English. Bálint accepted the challenge and we started to work together last summer. I'm proud that during one year, with no hurry, we reached such a level, that in Bratislava I could easily arrange everything at the hotel's reception, in the shops or on the street when we need help from local Slovak citizens. I appreciate Bálint's flexibility in all territories from date of lessons to topics we discussed. With his lessons I've got not only Slovak language skills, but insight to Slovak culture, literature, every-day life, slangs. Let's aim exam C! :)

Erika B.

Erika B.

Ellenőrizetlen referencia

Bálint igazán rövid idő alatt tökéletes eredményt ért el a tanulás terén nagyon nehezen motiválható fiamnál. Megtalálta vele azt a hangot, aminek köszönhetően szivesen és élvezettel tanulta a nyelvet. Bálint, köszönjük az jeles érettségit!

Ákos

Ákos

Ellenőrizetlen referencia

Bálint órái sokat segítenek nekem, az angol beszédben és a nyelvhelyességben is. Jelenleg az érettségire készít fel, minden alkalommal beszélünk egy adott témáról (természetesen angolul). A témák tekintetében rugalmas így az órái mindig nagyon színesek. Az írásban leadott házi feladataimat mindig pontosan ellenőrizzük. Bálint az aki végre meghozta a kedvemet a nyelvtanuláshoz.

Simai J.

Simai J.

Ellenőrizetlen referencia

Bálinttal az órákra feladott tananyagot mindig átnéztük, szövegalkotásaimat mindig kijavítottuk, amiből sokat tanultam. Mivel Bálintnak nagyon sok nyelvvizsga anyaga van, így speaking feladatokból is rengeteget tudtunk csinálni, így a beszédem is sokat javult a felkészülési idő alatt. Az órák mindig feltöltöttek, mert úgy éreztem az angolozással töltött idő alatt mindig fejlődtem. Ez, és Bálint biztatása önbizalmat adott, ami a nyelvvizsgámon és az osztályozó vizsgámon nagyon jól jött, így jó eredményeket érhettem el.

Bársony F.

Bársony F.

Ellenőrizetlen referencia

Az órákat nagyon élveztem és hasznosak is voltak szerintem a szóbelinél főleg mivel attól paráztam a legjobban. Teljesen érthetően magyarázott én legalábbis megértettem a feladatokat teljes mértékben. Az órák rugalmasak voltak. Összességében élveztem és nagy segítség volt számomra és még egyszer nagyon köszönöm!

Fotók és bizonyítványok