Tímea B.

Tímea B.

1 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 1 ó

Tímea B.

Biológia felkészítés/korrepetálás rugalmasan, barátságos környezetben :)

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Referenciák

Leírás

Látogass el a Facebook csoportomba (neve: Biológia Érettségi felkészítés/korrepetálás), és keress meg messengeren, az email címemen, vagy itt a Meet n' Learn oldalon :)

Ha fejlődni szeretnél és segítségre van szükséged biológia területén, valamint mindezt egy laza, jó hangulatú óra keretében tennéd meg, ne habozz! :) 6-7 éve kezdtem diáktársaim és alsóbb évesek korrepetálását, valamint 5 éve oktatok magántanárként, eddig maradéktalan sikerrel.
Mesterszakos biológus hallgatóként megfelelő segítséget tudok nyújtani ha érettségire készülsz közép- vagy emelt szinten, vagy csak a jegyeidet szeretnéd javítani, esetleg szimplán érdekel valamelyik téma.
Egy ingyenes próba óra és teázás/kávézás keretében megismerjük egymást, és felmérjük, hogy mire is van pontosan szükséged :)
Az órák menete egyéni tempóban, és jó hangulatban telik, de egy dolgot mindig megemlítek: a cél felé vezető úton támaszt nyújthatok és segíthetek, de szorgalom és akarat nélkül én sem érek semmit ;) Ha felkeltettem az érdeklődésed, vagy esetleg kérdésed van, bátran keress fel!

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Bagó A.

Bagó A.

Ellenőrizetlen referencia

Keressétek Timit bátran, korrekt, megbízható, lelkiismeretes lány.