Manó M.

Manó M.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Új tanulókat fogad

Manó M.

Új tanulókat fogad

Programozás oktatás 3 év nagyvállalati tapasztalattal

  • 5/5 (1 diák értékelte)
  • 2 letanított órák
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 6500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok Megválaszolt kérdések

Leírás

*** Kiknek segítettem már? ***
Informatika érettségizőknek, Egyetemistáknak (Magyar és külföldi egyetemekről is), Munkakeresőknek, Alternatív képzésben tanulóknak (Codecool, Green Fox, A&K Akadémia stb.), OKJ-n tanulóknak

*** Technológiák amikben segíteni tudok ***
HTML5, Bootstrap 4, CSS, JavaScript, React, React native, Java, (Java) Spring Boot, SQL (Oracle, Postgresql, MySql), PHP, BaaS, FaaS, Python, Django, C#, Next.js

Üdvözöllek!

Molnár Manó vagyok! Kiskorom óta szerelmes vagyok az informatikába. Tisztán emlékszem mikor 8 éves koromban (édesapám legnagyobb örömére) darabjaira szedtem a családi számítógépet, hogy megnézzem mi minden van benne.

14 éves korom óta aktívan foglalkozom programozással. A gimnázium elvégzése után egy állami képzésben próbáltam szoftverfejlesztést tanulni, és bár kiemelkedő eredményekkel végeztem de ez után nem tudtam elhelyezkedni.

8 év kemény munkája és egy privát iskola (Codecool) megjelenése kellett ahhoz, hogy magamra szedjem azt a tudás mennyiséget amivel már a szakma legnagyobb cégei is felfigyeltek rám. Dolgoztam a GE Healthcare-nél, a Vöröskereszt nemzetközi szervezeténél (IFRC) és a Capgemininél!

Az elvem és motivációm, hogy az én diákjaimnak ne kelljen ezt a küzdelmet végigcsinálni és célirányosan azt tanítsam nekik amire az életben szükségük lesz.

Óratípusok

Standard óra

6500 Ft / 60 perc

Referenciák (4)

+ Referenciát írni
Orczi H.

Orczi H.

1 letanított óra

Az órák alatt azt éreztem, hogy folyamatosan figyel rám. Tudta, hogy mikor tudunk jól haladni, és észrevette, ha lankadt a figyelmem. Ilyenkor tudta úgy alakítani az órát, hogy újra felcsigázza az érdeklődésemet, figyelmemet. Számomra legfontosabb volt, hogy nyugodtan és nagyon jól adta át a tudnivalókat.

M A.

M A.

Ellenőrizetlen referencia

Szia! Mennyire tudnál segíteni nekem ezekben? SQL C# .net ASP.net Entity Framework Angular Alap dolgokba való bevezetésre lenne szükségem, a kérdéseim alapján. Ki-be jelentkező rendszer létre hozása, és annak elmagyarázása. Köszi a választ!

Gali-Török A.

Gali-Török A.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon kedves, türelmes, jó tanár, remek kommunikációs képességekkel. Rendkívül rugalmasan vállalja az óráit. Bármikor számíthatok rá. Rengeteget segített az anyag megértésében és jól érthetően magyaráz. Csak ajánlani tudom!

Jakab G.

Jakab G.

Ellenőrizetlen referencia

A meet'n'learn oldal sajnos kicsit bugos volt de az órák azok nagyon de nagyon szuperek voltak! Sokat tanultam tőle és nagyon alaposan mutatott/magyarázott el mindent amire szükségem volt. Az órák nagyon jól fel voltak osztva így mindíg mindenre volt idő. Összességében tökéletes tanulási élmény volt az összes óra egytől egyig úgyhogy bárkinek teljes bizalommal tudom ajánlani! :)

Fotók és bizonyítványok

Megválaszolt kérdések (1)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

Manó M.

Kérdés

Egyetemen a felsőfokú szakkepzes után is jár diploma? Vagy csak az alapképzés után? (ELTE - IK)