Programozás oktatás 3 év nagyvállalati tapasztalattalManó M.

Manó M.
Igazolt fiók:
informatika, programozás, objektumorientált programozás, JAVA programozás, javascript, HTML, SQL, react, spring boot, bootstrap, php, ruby
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
5000Ft - 5000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
csoportokat is tanít
100% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Üdvözöllek!

Molnár Manó vagyok! Kiskorom óta szerelmes vagyok az informatikába. Tisztán emlékszem mikor 8 éves koromban (édesapám legnagyobb örömére) darabjaira szedtem a családi számítógépet, hogy megnézzem mi minden van benne.

14 éves korom óta aktívan foglalkozom programozással. A gimnázium elvégzése után egy állami képzésben próbáltam szoftverfejlesztést tanulni, és bár kiemelkedő eredményekkel végeztem de ez után nem tudtam elhelyezkedni.

8 év kemény munkája és egy privát iskola (Codecool) megjelenése kellett ahhoz, hogy magamra szedjem azt a tudás mennyiséget amivel már a szakma legnagyobb cégei is felfigyeltek rám. Dolgoztam a GE Healthcare-nél, a Vöröskereszt nemzetközi szervezeténél (IFRC) és a Capgemininél!

Az elvem és motivációm, hogy az én diákjaimnak ne kelljen ezt a küzdelmet végigcsinálni és célirányosan azt tanítsam nekik amire az életben szükségük lesz.

*** Technológiák amikben segíteni tudok ***
HTML5, Bootstrap 4, JavaScript, React, React native, Java, (Java) Spring Boot, SQL (Oracle, Postgresql, MySql), PHP, BaaS, FaaS, Python, DjangoAjánlások

Gali-Török A. Gali-Török A.
0 letanított órák

Nagyon kedves, türelmes, jó tanár, remek kommunikációs képességekkel. Rendkívül rugalmasan vállalja az óráit. Bármikor számíthatok rá. Rengeteget segített az anyag megértésében és jól érthetően magyaráz. Csak ajánlani tudom! - 2021. márc. 12.

Jakab G. Jakab G.
0 letanított órák

A meet'n'learn oldal sajnos kicsit bugos volt de az órák azok nagyon de nagyon szuperek voltak! Sokat tanultam tőle és nagyon alaposan mutatott/magyarázott el mindent amire szükségem volt. Az órák nagyon jól fel voltak osztva így mindíg mindenre volt idő. Összességében tökéletes tanulási élmény volt az összes óra egytől egyig úgyhogy bárkinek teljes bizalommal tudom ajánlani! :) - 2020. dec. 8.Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlap