Betti K.

Betti K.

1 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 1 ó
Új tanulókat fogad

Betti K.

Új tanulókat fogad

Oktat.lak Oktatási Stúdió, minden tantárgy egy helyen!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Kedves Tanulók! Kedves Szülők!

Emelt és közép szintű kémia, biológia és matematika korrepetálást, magánórát ,érettségi és felvételi felkészítés vállalok bármely korosztály számára az Oktat.lak Oktatási Stúdióban, ahol minden más tantárgy is elérhető számotokra!

Több éves tapasztalatomból adódóan óráim gyermekközpontúak, gyakorlatiasak, baráti és nyugodt környezetben zajlanak. Évek óta tartok egyéni és kiscsoportos órákat, több száz sikeres eredmény van a hátam mögött. Ezekről diákok és szülők által írt referenciát is tudok felmutatni.

Tavalyi évben kezdtem bele álmom megvalósításába, Pécsett a belvárosban megnyitottam az Oktat.lak Oktatási Stúdió kapuit, amely sokak számára a tudás otthonává vált! Sikeres tanévet magunk mögött tudva jelenleg minden korosztály számára, bármilyen tantárgyból lelkes fiatal oktatókkal segítünk minden tanulónknak.

A helyszín a belváros szívében, az Árkád mellett található, busszal, gyalog és autóval is könnyen megközelíthető. Felszerelt tantermekben minden adott a sikeres felkészüléshez. Időpontokban rugalmas vagyok, az óráim 60 percesek. Kedvezményes bérlet vásárlásra is van lehetőségetek.

Ha macerásnak érzitek folyton tanárról tanárra és különböző helyszínekre rohangálni, és egy helyen szeretnétek mindent megtanulni, számít a környezet és annak felszereltsége ahol tanultok,tökéletes választás az Oktat.lak Oktatási Stúdió.

A mi elsődleges feladatunk, hogy szeressétek meg a tanulást, és hogy segítsünk Nektek, diákoknak elérni az álmotokat. Igyekszünk a legjobb tudásunk és eddigi tapasztalataink szerint segíteni benneteket!
A tavalyi évben több,mint 100 diák választott Minket, ezzel több mint 100 diák közelebb került a saját céljához, tervéhez!

További képeket, pillanatokat, ajánlásokat és információkat a facebook oldalunkon találtok: Oktat.lak Oktatási Stúdió!

Ha a Stúdió vagy én felkeltettem az érdeklődésetek, keressetek bizalommal!
Nagyon várom a közös munkát!

Üdvözlettel,
Kocsis Betti

Óratípusok

Matek

5500 Ft / 60 perc

Referenciák (2)

+ Referenciát írni
Kálmán R.

Kálmán R.

Ellenőrizetlen referencia

Sziaa Kálmán Rebeka vagyok, 11-es tanuló a Nagy Lajos gimnáziumba Pécsen. Kémiából segítségre lenne szükségem mert emelt szinten szeretnék érettségizni, és gondom van a számolással. Mielőbbi válaszát várom. Köszönöm.

Fazekas Z.

Fazekas Z.

Ellenőrizetlen referencia

Megtanultam matekul gondolkodni. Volt olyan, hogy témazárón ötöst írtam az alig hármas átlagommal és a tanár mikor osztotta ki a dolgozatokat (egyesével) akkor megkérdezte, hogy: -Ezt, hogy sikerült, csaltál? Én meg csak egy széles mosollyal átvettem a dolgozatot és azt mondtam: -Nem, csak értettem, (nem az iskolai tanáron múlott, hanem a Bettinek köszönhettem, de ezt nem mondtam) és mivel megértettem ezért szerettem is azt a témakört. Jó volt olyat képletet használni a dolgozatban, amit a tanár meg sem mutatott, és sokkal egyszerűbben de ugyan olyan jól használható volt. Az érettségim sem a középiskolai tanáromon múlott. A legnagyobb hős, akkor is segített amikor neki nem állt anyagi érdeke hozzá. Mert barát lett, felismeri a jó embereket, támogatja azokat akiknek szükségük van rá és meg is érdemlik. Minden órában volt hozzáadott érték. Nem szó szerint, de megtanította, hogy merjek nagyot álmodni, hogy "nézzek körül mielőtt átmegyek az úttesten". Amikor kellett szigorú volt, de tudja milyen egy diák.

Tanár válasza:

Köszönöm! 😊

Fotók és bizonyítványok