Attila H.

Attila H.

48 órán belül válaszol az üzenetek 57%-ára
57% 48 ó+

Attila H.

Fiatalos angol és történelemoktatás Budapesten!

Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este

Leírás

Üdvözlöm!

Köszönöm, hogy megtekinti adatlapomat, kérem engedje meg, hogy pár szóban bemutassam magam:

Hajkó Attila vagyok és 2015-ben végeztem a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán történelem és angol szakon. Majd szintén itt 2018-ban történelem- és angoltanári diplomát szereztem és azóta is angoltanárként dolgozom. Emellett egy nemzetközi általános iskolában és gimnáziumban történelmet tanítok magyar és angol nyelven.

Fő profilomnak a felnőttoktatást tekintem 2011 óta dolgozom ezen a területen. Minden szinten tanítottam már mind csoportos oktatás, mind pedig egyéni formában is. Óráimra a dinamizmus, rugalmasság, beszédközpontúság és a használható tudás átadása a jellemző.

Az elmúlt években leginkább üzleti-szakmai angol nyelvtanfolyamokat vezetek, ahol általános üzleti kommunikációs készségeket igyekszem tanulóimnak átadni. Ebből adódóan leginkább üzleti képzésekkel foglalkozom, lakossági tanfolyamok kis hányadát teszik ki a tevékenységemnek.

2017 óta egyéni vállalkozóként számos nyelviskolával dolgozom együtt (pl. KATEDRA nyelviskola, Globus nyelviskola, Fast English stb.), de vállalkozóként több nagyobb cégnél is személyesen vezetem a dolgozók nyelvoktatását (pl. HUSQVARNA Magyarország). Emellett 2019 óta nemzetközi nyelvvizsgázatói engedéllyel rendelkezem (TELC).

Az alábbi árak egyéni, lakossági nyelvórákra vonatkoznak, kérem ha vállalkozása, vagy cége számára kívánja igénybe venni szolgáltatásaimat, kérjen árajánlatot elérhetőségeim egyikén!

Tanárnál történő órák (45 perc - 4000, 60 perc - 5000, 90 perc - 7000)
Diáknál történő órák (45 perc - 5000, 60 perc - 6000, 90 perc - 8500)
Az órák látogatása bérletes rendszerben működik, amiről a tanuló harminc napig érvényes számlát kap!
Vidéken, csoportban, illetve egyéni kérések esetén az óradíjak változhatnak.

Remélem rövid bemutatkozásom felkeltette érdeklődését és a jövőben sikeresen együtt fogunk tudni dolgozni. Ha további információkra lenne szüksége keressen bátran elérhetőségeim egyikén!