Fiatalos angol és történelemoktatás Budapesten!Attila H.

Attila H.
Igazolt fiók:
angol nyelv, történelem, történelem angol nyelven, angol nyelv - üzleti, angol nyelv esszéírás
Budapest XIII. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
3500Ft - 5000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este,
A magántanár házhoz megy
csoportokat is tanít

Üdvözlöm!

Köszönöm, hogy megtekinti adatlapomat, kérem engedje meg, hogy pár szóban bemutassam magam:

Hajkó Attila vagyok és 2015-ben végeztem a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán történelem és angol szakon. Majd szintén itt 2018-ban történelem- és angoltanári diplomát szereztem és azóta is angoltanárként dolgozom. Emellett egy nemzetközi általános iskolában és gimnáziumban történelmet tanítok magyar és angol nyelven.

Fő profilomnak a felnőttoktatást tekintem 2011 óta dolgozom ezen a területen. Minden szinten tanítottam már mind csoportos oktatás, mind pedig egyéni formában is. Óráimra a dinamizmus, rugalmasság, beszédközpontúság és a használható tudás átadása a jellemző.

Az elmúlt években leginkább üzleti-szakmai angol nyelvtanfolyamokat vezetek, ahol általános üzleti kommunikációs készségeket igyekszem tanulóimnak átadni. Ebből adódóan leginkább üzleti képzésekkel foglalkozom, lakossági tanfolyamok kis hányadát teszik ki a tevékenységemnek.

2017 óta egyéni vállalkozóként számos nyelviskolával dolgozom együtt (pl. KATEDRA nyelviskola, Globus nyelviskola, Fast English stb.), de vállalkozóként több nagyobb cégnél is személyesen vezetem a dolgozók nyelvoktatását (pl. HUSQVARNA Magyarország). Emellett 2019 óta nyelvvizsgázatói engedéllyel rendelkezem.

Remélem rövid bemutatkozásom felkeltette érdeklődését és a jövőben sikeresen együtt fogunk tudni dolgozni. Ha további információkra lenne szüksége keressen bátran elérhetőségeim egyikén!Kapcsolati űrlap