Lili Anna B.

Lili Anna B.

1 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 1 ó
Új tanulókat fogad

Lili Anna B.

Új tanulókat fogad

Személyes vagy online oktatás rugalmas időbeosztásban, nagyszerű áron

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Megválaszolt kérdések

Leírás

Évek óta vállalom általános és középiskolás gyerekek, igény szerint felnőttek oktatását. A korrepetálástól a középiskolai felvételi felkészítőn át a közép és emelt szintű érettségiig. Keressenek bizalommal!

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc

Referenciák (9)

+ Referenciát írni
Dézsi M.

Dézsi M.

Ellenőrizetlen referencia

Lili felkészült, alapos és hatékony tanítási módszerének köszönhetően mindkét gyermekem sikeres felvételi vizsgát tett magyarból, és szeptembertől boldogan kezdték meg középiskolai tanulmányaikat 6 illetve 9-ik évfolyamon. Ezen kívűl kedves, empatikus és rugalmas. Jelenleg is járunk hozzá szinten tartó órákra. Szívesen ajánlom mindenkinek aki szeretné, hogy gyermeke sikeres vizsgát tegyen magyar nyelvből.

Ildikó S.

Ildikó S.

Ellenőrizetlen referencia

Lili középiskolai felvételire készítette fel kisfiamat magyarból, és segítette őt magántanulóként a félévi vizsgákra felkészülni. Bár nem volt a kedvenc tantárgya kisfiamnak a magyar, ötösökre vizsgázott és átlagon felüli, kiemelkedő eredményt ért el a felvételin. Lili nagyon hatékonyan tanít, fókuszálva a célra, kellő szigorral, ugyanakkor közvetlenséggel. Következetes, arról is beszámolt, ha valamivel gond volt. Csak ajánlani tudom. Kisebbik gyermekem felvételije előtt is őt fogom keresni.

Hanusi P.

Hanusi P.

Ellenőrizetlen referencia

Lili Magyar középszintű érettségire készített fel hat évvel ezelőtt tettem érettségit ebből a tantárgyból de az nem sikerült jól most újból megpróbáltam és ez jól sikerült ezt Lilinek köszönhetem megmutatta az .hogy sosem késő újból elkezdeni tanulni önbizalmat adott motivált hálás vagyok a türelméért és a segítségért. Minden korosztálynak szívből ajánlom.

Dorina B.

Dorina B.

Ellenőrizetlen referencia

Magyar emelt érettségire,sikeresen készített fel. Az órák során segítőkész,toleráns és segít megfelelően elsajátítani a szükséges tudást.Az órák időpontjával is rugalmas.Mindenkinek ajánlom!

Ilka B.

Ilka B.

Ellenőrizetlen referencia

Mindkét lányom Lilivel készült fel a középiskolai felvételire. Jól sikerült az írásbelijük, a nagylányom szóbelizett is magyarból és 25 pontból 24-et ért el. Mindkettőjüket felvették, egyikük hat osztályos gimnáziumba, a másikuk nyolc osztályosba fog menni jövőre. Lili alaposan felkészítette őket a felvételire és kedves volt velük. Szerettek vele tanulni.:)

Megválaszolt kérdések (1)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

Lili Anna B.

Felkészítés érettségire

2022 májusában történelemből ujra szeretnék érettségizni ehhez keresek felkészítő tanárt.