Lili Anna B.

Lili Anna B.

1 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 1 ó
Új tanulókat fogad

Lili Anna B.

Új tanulókat fogad

Személyes vagy online oktatás rugalmas időbeosztásban, nagyszerű áron

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Referenciák Megválaszolt kérdések

Leírás

Évek óta vállalom általános és középiskolás gyerekek, igény szerint felnőttek oktatását. A korrepetálástól a középiskolai felvételi felkészítőn át a közép és emelt szintű érettségiig. Keressenek bizalommal!

Referenciák (8)

Ildikó S.

Ildikó S.

Ellenőrizetlen referencia

Lili középiskolai felvételire készítette fel kisfiamat magyarból, és segítette őt magántanulóként a félévi vizsgákra felkészülni. Bár nem volt a kedvenc tantárgya kisfiamnak a magyar, ötösökre vizsgázott és átlagon felüli, kiemelkedő eredményt ért el a felvételin. Lili nagyon hatékonyan tanít, fókuszálva a célra, kellő szigorral, ugyanakkor közvetlenséggel. Következetes, arról is beszámolt, ha valamivel gond volt. Csak ajánlani tudom. Kisebbik gyermekem felvételije előtt is őt fogom keresni.

Hanusi P.

Hanusi P.

Ellenőrizetlen referencia

Lili Magyar középszintű érettségire készített fel hat évvel ezelőtt tettem érettségit ebből a tantárgyból de az nem sikerült jól most újból megpróbáltam és ez jól sikerült ezt Lilinek köszönhetem megmutatta az .hogy sosem késő újból elkezdeni tanulni önbizalmat adott motivált hálás vagyok a türelméért és a segítségért. Minden korosztálynak szívből ajánlom.

Dorina B.

Dorina B.

Ellenőrizetlen referencia

Magyar emelt érettségire,sikeresen készített fel. Az órák során segítőkész,toleráns és segít megfelelően elsajátítani a szükséges tudást.Az órák időpontjával is rugalmas.Mindenkinek ajánlom!

Ilka B.

Ilka B.

Ellenőrizetlen referencia

Mindkét lányom Lilivel készült fel a középiskolai felvételire. Jól sikerült az írásbelijük, a nagylányom szóbelizett is magyarból és 25 pontból 24-et ért el. Mindkettőjüket felvették, egyikük hat osztályos gimnáziumba, a másikuk nyolc osztályosba fog menni jövőre. Lili alaposan felkészítette őket a felvételire és kedves volt velük. Szerettek vele tanulni.:)

Juhász R.

Juhász R.

Ellenőrizetlen referencia

Szuper tanár, fiam érettségiét segítette, mindkét tantárgy 5ös lett, törije 93%! Most a kisebbikkel is foglalkozni fog, felvételihez. Mindenkinek ajánlom Lilit, lelkiismeretes, türelmes, sokat segített.

Megválaszolt kérdések (1)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

Lili Anna B.

Felkészítés érettségire

2022 májusában történelemből ujra szeretnék érettségizni ehhez keresek felkészítő tanárt.