Inez Anna R.

Inez Anna R.

22 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 22 ó
Új tanulókat fogad

Inez Anna R.

Új tanulókat fogad

Rugalmas orosz és angol tanítás online, két tannyelven kitűnőre érettségizett diáktól, kedvező áron

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4979 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4979 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Sziasztok, Ribnikár Inez vagyok, 22 éves egyetemista. 2 éves tanítói tapasztalattal rendelkezem. 16 éve kezdtem angolul tanulni, amelyet ma minden nap használok multinacionális család, utazás és tanítás miatt. A két tannyelvű gimnáziumomban anno a felméréseken a legjobb eredményeket értem el az évfolyamomból, így 1,5 éve elkezdtem tanítani is a nyelvet az orosz mellett. A Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium orosz szakán szereztem érettségit, orosz szavalóversenyt nyertem 2019-ben, amivel kijutottam 3 hétre Oroszországba; kitűnőre érettségizem emelt szinten. A történelmet, orosz civilizációt és matematikát is oroszul tanultam, ezek nyelvi részében is tudok segíteni.
Szívesen tanítok egészen az alapoktól és készítek vizsgára orosz és angol nyelvből érdeklődőket.

Nálam rugalmas körülmények között, személyre szabott óratervvel dolgozunk együtt a diákokkal, hogy bármilyen célt elérhessünk együtt. Már számos kitűnő nyelvvizsgát szereztünk a tanítványokkal, de számomra a személyes fejlődés, az óra emelkedett hangulata és a vizsgastressz enyhítése ugyanilyen fontos.

Koromból és tanulmányaimból (pszichológusnak tanulok) kifolyólag a kisebbekkel is szívesen és hatékonyan kapcsolódom.
5000 forintért kínálok online 60 perces órákat orosz és angol nyelven. Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress üzenetben bizalommal!

Inez

Óratípusok

Standard óra

4979 Ft / 60 perc