Inez Anna R.

Inez Anna R.

13 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 13 ó
Új tanulókat fogad

Inez Anna R.

Új tanulókat fogad

Rugalmas orosz és angol tanítás online, két tannyelven kitűnőre érettségizett diáktól, kedvező áron

  • -
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Sziasztok, Ribnikár Inez vagyok, 20 éves egyetemista. 14 éve kezdtem angolul tanulni, most fogok C1 nyelvvizsgát tenni. A két tannyelvű gimnáziumomban anno a felméréseken a legjobb eredményeket értem el az évfolyamomból, így fél éve elkezdtem tanítani is a nyelvet az orosz mellett. A Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium orosz szakán szereztem érettségit, orosz szavalóversenyt nyertem 2019-ben, amivel kijutottam 3 hétre Oroszországba; kitűnőre érettségizem emelt szinten. A történelmet, orosz civilizációt és matematikát is oroszul tanultam, ezek nyelvi részében is tudok segíteni.
Szívesen tanítok egészen az alapoktól és készítek vizsgára orosz és angol nyelvből érdeklődőket.

Nálam rugalmas körülmények között, személyre szabott óratervvel dolgozunk együtt a diákokkal, hogy bármilyen célt elérhessünk együtt. Már számos nyelvvizsgát szereztünk a tanítványokkal, de számomra a személyes fejlődés, az óra emelkedett hangulata és a vizsgastressz enyhítése ugyanilyen fontos.

Koromból és tanulmányaimból (gyermekpszichológusnak tanulok) kifolyólag a kisebbekkel is szívesen és hatékonyan kapcsolódom.
4000 forintért kínálok online 60 perces órákat orosz és angol nyelven. Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress üzenetben bizalommal!

Inez

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc