Flóra K.

Flóra K.

15 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 15 ó
Új tanulókat fogad

Flóra K.

Új tanulókat fogad

Angol, spanyol és francia egyéni és csoportos nyelvórák, énekórák, jazzének személyesen vagy online

Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Leírás Referenciák

Leírás

Nagyon szeretek tanítani és idegen nyelveken beszélni. Angol-francia szakon diplomáztam, a spanyol nyelvet pedig Spanyolországban töltött éveim alatt tanultam meg anyanyelvi környezetben. Folyamatosan tanítok magántanárként, és mindig személyreszabott órákat tartok. Nagyon fontos, hogy a tanítványaim kellemes időtöltésként éljék meg a nyelvórát, hogy szórakoztató és érdekes legyen amit tanulunk,és ne csupán kötelesség.
Online órákat zoom-on, google meet-en, skype-on vagy messenger-en tartok, a személyes órákat pedig a 12. kerületben Budapesten. Az egyéni órák 60 percesek. Egyéni és 2-7 fős csoportos órákra is van lehetőség.
A SPANYOL nyelvórákat lektorral megosztva is tartjuk, tehát van arra is lehetőség , hogy a nyelvtani és elméleti anyagot velem tanuljuk 45 percig, ezután pedig az anyanyelvi tanárral a kapcsolódó témákról beszélgethet a tanítvány 45 percig, ami rendkívül hasznos nyelvtanulási stratégia.
ÉNEKÓRÁKAT is tartok, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanultam jazz-ének szakon, és Barcelonában is tanultam ösztöndíjjal az ESMUC-on (Escuela Superior de Música de Catalunya) , ahol renteget foglalkoztunk légzéstechnikával, hangképzéssel , és ezek nagyon fontos részei az óráimnak. Az énekórák a személyes igényekre épülnek, a tanulandó dalokat közösen választjuk ki.
Foglalkozunk még prozódiával , improvizációs alapokkal, előadásmóddal, önkifejezéssel, hogyan adjunk elő egy dalt, hogyan használjuk az energiánkat egy dal előadásánál.

Referenciák (5)

M Nagy J.

M Nagy J.

Ellenőrizetlen referencia

Pár hete kezdtem el tanulni a francia nyelvet Flórával és nagyon élvezem :) . Érthetően, alaposan és figyelmesen elmagyarázza az anyagot. Csak ajánlani tudom őt :)

Tanár válasza:

Köszönöm szépen János :)

Zsolt K.

Zsolt K.

Ellenőrizetlen referencia

Flóra nagyon kedves és figyelmes az órákon mindig remek hangulat uralkodik! 😁😁 Az órái intenzívek lényegre törőek gyorsan tanulok még én is! 😉 Bátran ajánlom mindenkinek! 😁😁

Tanár válasza:

Köszönöm Zsolti!😎Vamos allá! 😀

Júlia S.

Júlia S.

Ellenőrizetlen referencia

Középiskolás lányom franciául tanul Flóránál. Flóra kedves, barátságos, felkészült és segítőkész tanár. Érthetően és nagyon jól magyaráz, sokat segít a kiejtésben is. Lányom szereti a franciaóráit, örömmel vesz részt rajtuk. Nulláról kezdte a nyelvet, és pár hónap alatt már nagyon sokat fejlődött Flóránál. Mindenkinek ajánlom!

Tanár válasza:

Nagyon köszönöm Juli , és én is nagy örömmel tanítom a lányod! :))

Scheidler Z.

Scheidler Z.

Ellenőrizetlen referencia

Flóra segít a nulláról megtanulni a francia nyelvet. Még csak pár órám volt de már is nagyon sokat tudok a nyelvtanból, kiejtésből és beszédből is. Minden órára tökéletesen felkészül előre és leadja az anyagokat változatosan, sok fajta feladattal. A legnagyobb problémám a kiejtéssel van, ezért mindig annyiszor elismétli amennyiszer szükségem van rá. Nagyon jó a sok házi feladat, amiket minden óra elején ellenőrzünk is, mert a legjobban úgy rögződik be ha gyakorlom. Bármit nem értek, érthetően elmagyarázza és a saját jegyzetembe le is írja, hogy ne felejtsem el. Még a spanyol nyelvvizsgámban is segít gyakorolni, ahol csak szükségem van rá. Köszönöm a sok segítséget.

Tanár válasza:

Köszönöm Zorka :)

Gombos V.

Gombos V.

Ellenőrizetlen referencia

Flóri nagyon figyelmes és rugalmas. Gyorsan felismerte, hogy milyen hiányosságaim vagy felidéznivalóim vannak, amire nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk ahhoz, hogy magabiztosan beszéljem és értsem az angol nyelvet. Nagyon sokat segít a meglévő tapasztalataival, ötleteivel, tippekkel és persze a jó kis házikkal. Számomra nagyon nehéz a magabiztos beszéd és a NEM tükörfordítás elsajátítása, de így, hogy részleteiben átvesszük és gyakoroljuk a mondatszerkezeti és nyelvtani részeket is, nekem ez nagyon nagy segítség. Örülök, hogy a tanítványod lehetek! :)

Tanár válasza:

köszönöm Viki :)) én is örülök, hogy taníthatlak :)