Flóra K.

Flóra K.

17 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 17 ó
Új tanulókat fogad

Flóra K.

Új tanulókat fogad

Angol, spanyol és francia egyéni és csoportos nyelvórák, énekórák, jazzének személyesen vagy online

Ár Ártól 5500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Nagyon szeretek tanítani és idegen nyelveken beszélni. Angol-francia szakon diplomáztam, a spanyol nyelvet pedig Spanyolországban töltött éveim alatt tanultam meg anyanyelvi környezetben. Folyamatosan tanítok magántanárként, és mindig személyreszabott órákat tartok. Nagyon fontos, hogy a tanítványaim kellemes időtöltésként éljék meg a nyelvórát, hogy szórakoztató és érdekes legyen amit tanulunk,és ne csupán kötelesség.
Online órákat zoom-on, google meet-en, skype-on vagy messenger-en tartok, a személyes órákat pedig a 12. kerületben Budapesten. Az egyéni órák 60 percesek. Egyéni és 2-7 fős csoportos órákra is van lehetőség.
A SPANYOL nyelvórákat lektorral megosztva is tartjuk, tehát van arra is lehetőség , hogy a nyelvtani és elméleti anyagot velem tanuljuk 45 percig, ezután pedig az anyanyelvi tanárral a kapcsolódó témákról beszélgethet a tanítvány 45 percig, ami rendkívül hasznos nyelvtanulási stratégia.
ÉNEKÓRÁKAT is tartok, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanultam jazz-ének szakon, és Barcelonában is tanultam ösztöndíjjal az ESMUC-on (Escuela Superior de Música de Catalunya) , ahol renteget foglalkoztunk légzéstechnikával, hangképzéssel , és ezek nagyon fontos részei az óráimnak. Az énekórák a személyes igényekre épülnek, a tanulandó dalokat közösen választjuk ki.
Foglalkozunk még prozódiával , improvizációs alapokkal, előadásmóddal, önkifejezéssel, hogyan adjunk elő egy dalt, hogyan használjuk az energiánkat egy dal előadásánál.

Óratípusok

Singing, music , Spanish, English, French

5500 Ft / 60 perc

Referenciák (8)

+ Referenciát írni
Krisztina N.

Krisztina N.

Ellenőrizetlen referencia

Angolt és franciát tanulok Flórával online formában. Már az első alkalommal nagyon szimpatikusnak találtam őt. Flóra mindig jó hangulatú, változatos órákat tart. Felkészült, türelmes, nagyon jól magyaráz, öröm vele tanulni és haladni mindkét nyelvből a kitűzött céljaim felé. Bátran ajánlom őt mindenkinek!

Nemes Mónika N.

Nemes Mónika N.

Ellenőrizetlen referencia

Flórával az órák mindig hasznosan és izgalmasan teltek. Az online óráink alatt interaktív feladatokat is csináltunk és a sok házinak és gyakorlásnak köszönhetően mindig újabb felmerülő kérdéseimre kaptam választ. Flóra segített a szókincsem fejlesztésében, a sok igeidő megtanulásában és a céljaim elérésében. Hála neki, 5-ösre érettségiztem spanyolból és még egy nyelvvizsgán is túljutottam.

Móni N.

Móni N.

Ellenőrizetlen referencia

Már egy éve hozzá járok Angolt tanulni. Érthetően magyaráz és nagyon figyelmes ha kell többször is elmagyarázza az anyagot. Mindenre odafigyel, rugalmas és mindig felkészült.

M Nagy J.

M Nagy J.

Ellenőrizetlen referencia

Pár hete kezdtem el tanulni a francia nyelvet Flórával és nagyon élvezem :) . Érthetően, alaposan és figyelmesen elmagyarázza az anyagot. Csak ajánlani tudom őt :)

Tanár válasza:

Köszönöm szépen János :)

Zsolt K.

Zsolt K.

Ellenőrizetlen referencia

Flóra nagyon kedves és figyelmes az órákon mindig remek hangulat uralkodik! 😁😁 Az órái intenzívek lényegre törőek gyorsan tanulok még én is! 😉 Bátran ajánlom mindenkinek! 😁😁

Tanár válasza:

Köszönöm Zsolti!😎Vamos allá! 😀