Török C.

Török C.

Török C.

Hatékony oktatás és tehetséggondozás angolul vagy németül is!

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Kiváló eredményű ELTE matematikusi diplomával és országos fizika tanulmányi versenyi helyezéssel a legfelsőbb szintig segítséget tudok nyújtani a tanuláshoz, akár a különösen elfoglaltaknak vagy a tanulmányaikban éveket kihagyó, önbizalomhiányos, tanulási nehézséggel küzdő diákoknak is. Sokéves tapasztalat alapján mondhatom: nincs reménytelen eset! Vészhelyzetben akár kora reggel, késő este vagy hét végén is tudok segíteni, de a biztos eredmény érdekében jobb elkerülni a kapkodást.

Koromból fakadóan (negyvenes) a munka mellett tanuló korosztállyal is könnyen szót értek, és nagyon türelmes vagyok. Koncentrációzavarral vagy egyéb tanulási nehézséggel küzdő diákok testre szabott egyéni oktatását is vállalom.

Azon kisszámú tanárok közé tartozom, akik középiskolásokat három tárgyból is (matematika, fizika, kémia) segíteni tudnak. Ez különösen hasznos lehet, ha a fő problémás tárgy mellett esetenként, pl. dolgozat előtt másik tárgyból is szükséges egy kis támogatás. A közös gyakorlás mellett minden esetben adok házi feladatot, így csak akkor lépünk tovább, ha diákom valóban képes önállóan megbirkózni a feladatokkal. Ennek köszönhetően a közös munka már rövid távon az osztályzatokban megmutatkozó eredménnyel jár.

Magyar nyelvű oktatás esetén alapóradíjam 9800 Ft/45 perc, speciális igényekre vonatkozó díjaimat alant részletezem.

A matematika szinte minden ágát a legfelsőbb szintig oktatom (pl. analízis 1/2/3., lineáris algebra, differenciálegyenletek, statisztika, komplex függvénytan, diszkrét matematika, kvantitatív módszerek). E tárgyakat angolul is tanítom, a következő bekezdés szerinti díjazás mellett.

Szívesen fogadok magyar vagy külföldi diákokat az angol nyelvű iskolákból (British School, Britannica, AISB, SEK, BME IS, ICSB), akiket bármely nemzetközi vizsgaszint elérésében támogatni tudok matematikából, fizikából és kémiából is (pl. IB SL/HL Diploma /IA konzultáció is/, MYP, GCSE O/AS/A-Level, SAT, GMAT, AP, ACT, STEP, GRE). Német nyelven tanuló magyar diákok korrepetálását is vállalom, valamint felkészítésüket az osztrák, német vagy magyar rendszerű érettségire matematikából és fizikából. Több száz idegennyelvű tankönyvem és feladatgyűjteményem segíti a hatékony munkát, így bármely igénynek meg tudok felelni. Az egyéni oktatás díja idegennyelvű tananyag esetén 11.000 Ft/45 perc.

Tehetséggondozást, versenyfelkészítést is vállalok a matematika vagy fizika iránt mélyebben érdeklődők számára, az általános iskolai versenyektől (pl. Bolyai, Zrínyi, Kalmár, Kenguru, Arany Dániel, Vermes, Mikola) egészen az OKTV szintjéig. Ehhez rendelkezésre állnak az utóbbi 30 év feladatsorai valamennyi nagy múltú verseny esetében. A tehetséggondozó egyéni foglalkozások díja általános iskolások számára 11.000 Ft/45 perc, középiskolásoknak (9. osztálytól) 12.500 Ft/45 perc.

Az órák hossza rugalmasan igazodik a tanulmányi célokhoz és a diák terhelhetőségéhez, így 45 és 120 perc közötti lehet. Akár szombaton is van lehetőség magánórára.

Személyes óráimat az Astoriánál tartom jól felszerelt, csendes, légkondícionált irodában, mely a Belvárosból és a legtöbb egyetemtől 15 perc alatt elérhető, valamint fiatalabb vagy külföldi diákok számára is biztonságosan megközelíthető. A pandémiára tekintettel óráimat átmenetileg csak online formában tudom megtartani.

Nem kínálok zsákbamacskát: soha nem kérem az óradíj előre fizetését, se egy hétre, se egy hónapra. Diákjaim és az elégedett szülők ragaszkodása miatt nincs is szükség ilyesmire. Eseti óralemondáskor mindig igyekszem helyettesítő időpontot találni, ugyanakkor magas óraszámomra tekintettel aznapi lemondás esetén a foglalkozás szokásos díja 50%-ának megtérítését kérem. Természetesen számlaképes vagyok.

Díjaim az átlagosnál magasabbak, de tapasztalatom, hatékonyságom, elkötelezettségem is az. Pontosan tudom, hogy az egyes témakörökön belül mely részletek szoktak megértési nehézséget okozni, és sokéves munkám során kiérlelt módszerekkel, magyarázatokkal segítem diákjaimat túljutni ezeken. Speciális igények széles körének tudok megfelelni (pl. tanulási nehézségek kezelése, idegen nyelvű tananyagok, tehetséggondozás, érettségiző diákok további támogatása egyetemi tanulmányaikban).

Általános- és középiskolás diákok számára szülő általi megkeresés esetén 45 perces, ingyenes próbaórát ajánlok, így a szülő és a diák is minden kötöttség nélkül megismerheti az oktatás menetét. Ha biztos kezekben szeretné tudni gyermeke felkészítését, számíthat rám.