Loránd H.

Loránd H.

18 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 18 ó

Loránd H.

Informatika érettségi (Digitális kultúra) felkészítés közép- és emelt szinten! | + Programozás oktatás ⌨ ✅

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 6000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Szia! Most végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, mint mérnök informatikus. Szívesen segítek kockafej dolgokban, informatika érettségi, digitális kultúra felkészítésben, közép- és emelt szinten is egyaránt. Több éve vagyok óraadó tanár két budapesti gimnáziumban, így tudom mik az anyag fontos és érdekes részei. 🙂

Fordulhatsz hozzám Excel, Access és egyéb Office termékek kapcsán, az érettségi felkészítés szakterületem - illetve nagyon szeretem a programozást. Segítségemmel kalandozhatsz ebben a világban is. Python, C, C# és a legtöbb programnyelvben vagy webfejlesztésben tudok segíteni. ⌨️

Több száz diák és pár OKTV győztes is kikerült az évek során a kezeim közül - most már az online térben is vállalok órákat. Teljesen kezdőtől a haladó szintig bárki jelentkezhet! Az órákat online tartom, valamilyen csevegőalkalmazáson keresztül (ahol egymás képernyőjét látjuk). Vagy ha programozunk, akkor egy online interaktív oldalon dolgozunk, ahol könnyedén tudunk közösen kódolni. AZ ELSŐ ÓRA INGYENES :)

Mennyiségi kedvezmény, ha többen jöttök! 😎

Óratípusok

Standard óra

6000 Ft / 60 perc

Referenciák (6)

+ Referenciát írni
Czimbalmos Á.

Czimbalmos Á.

Ellenőrizetlen referencia

Munka mellett, döntöttem el hogy szeretnék emelt érettségit. Loránd nagyon jól, érthetően és ami még fontosabb érdekesen tartotta az óráinkat. Rugalmas volt velem maximálisan, vártam mindig a következő órát. Mindenképp 5 csillag csak ajánlani tudom.

Márton L.

Márton L.

Ellenőrizetlen referencia

Egyetemista hallgatóként kerestem meg Lórándot, a sikeres vizsgafelkészülés érdekében. A felkészülés teljesen személyre szabott volt, illetve a tantárgy tematikájának megfelelően lett összeállítva. Lóránd munkájával teljesen elégedett voltam, a python programozás érintett témaköreit teljesen érthető magyarázattal kaptam meg, és a programozási nyelv kisebb-nagyobb érdekességeire is kitértünk. Ajánlani tudom, annak aki szeretne tanulni.

Török K.

Török K.

Ellenőrizetlen referencia

12. évfolyam elején kezdtem el órákat venni Lórándnál az emelt informatika érettségire való felkészülés miatt, és minden téren tökéletesen felkészített. Az órák, annak ellenére, hogy többször is 1,5-2 órán túlnyúltak, egyáltalán nem voltak unalmasak, és végig produktívan töltöttük el az időt. Ha kellett, Lóránd többször is elmagyarázott mindent, végig nyugodt volt, még akkor is, ha másodszorra, sem értettem, hogy miről van szó. Nagyon kedves és jó fej, mindig vidám hangulatban teltek az órák. Az általa készített jegyzetek személyre szabottak, mindenki azt kapja, amire szüksége van. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik komolyan szeretnék venni az érettségit.

Phuong Anh T.

Phuong Anh T.

Ellenőrizetlen referencia

A nulláról kezdtem és emelt szintű érettségire készített fel engem, elég kevés időn belül. Amit kiemelhetek az az hogy, mindig felkészülten jött órákra és jőpofa feladatokat hozott, nem csak az unalmas sablon feladatok:). Nagyon türelmes, és ha kell újra és újra elmagyárazza. Nem csak az irásbelire készített fel, hanem a szóbelire is. A tanulás sebessége számomra megfelelő volt, de mindig kérdezte. hogy túl gyors vagy érthető-e. Nagyon jófej és kitartó! Mindenképp ajánlom Lórándot tanárodnak!:)

Hegedűs L.

Hegedűs L.

Ellenőrizetlen referencia

Középszintű érettségire készített fel Loránd fénysebességgel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon türelmes, teljes mértékben érthetően magyaráz és emellett kedves. Mindig kaptam plusz jegyzetet is segítségként.

Fotók és bizonyítványok