Katalin FrancEfficace E.

Katalin FrancEfficace E.

11 órán belül válaszol az üzenetek 89%-ára
89% 11 ó
Új tanulókat fogad

Katalin FrancEfficace E.

Új tanulókat fogad

A legfontosabb, a félelem nélküli kommunikáció. A célod az én célom is!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  1500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 1500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Kedves Leendő Tanítvány!

Tanulni szeretnéd, illetve tanulnod kell a francia nyelvet? A társalgási szintedet szeretnéd fejleszteni és hétköznapi szituációkban gördülékenyen részt venni?

Bármi is a motivációd; az előbbiek vagy jobb osztályzat, felkészülés az érettségire, alap-, közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára, kiutazás hosszabb távra, dolgozzunk együtt ezen!
Magamról
A francia nyelv és kultúra nekem olyan, mint a jó csokoládé. Minél több, annál jobb. Ehhez a lelkesedéshez társul még a tanári diplomám, a 10 éves tanítási tapasztalatom és a franciaországi nyelvi képzések, többek között a párizsi Chambre de Commerce et d’Industrie üzleti nyelvtanfolyamai, amik együttesen segítik a munkámat.

Tanítási módszerem
Rugalmasan igazodom az elvárásaidhoz, természetesen a tudásszintedhez ugyanakkor motivállak a haladásra. De ne aggódj, nagyon türelmes és segítőkész vagyok. Ha hibázol, majd kijavítalak. Soha ne érezd rosszul magad ilyen esetben. Ez a tanulási folyamat része. A legfontosabb, a félelem nélküli kommunikáció. A célod az én célom is!

Ügyelek arra, hogy változatos feladatokkal minden készségedet fejlesszük: a beszédedet, az írásodat, az írott és hallott szövegértésedet, valamint a nyelvtani ismereteidet. Az érdeklődésedet figyelembe véve, a kulturális tartalmak is helyet kaphatnak az órákon, úgymint a humoros történetek, a viccek, az ételreceptek, a művészetek, a dalok… stb.

Kezdő szinten a szókincs, a nyelvtan, a kiejtés és betűzés kap hangsúlyt. Lazításként zenével tanulunk. A házi feladatokkal pedig megerősítjük a tanultakat.
Közép és haladó szinten megismerkedünk a magasabb szintű levélírással. A videó és hanganyagokkal, újságcikkekkel gazdagítjuk az órákat. Majd kérdéseket teszek fel a hallottakkal kapcsolatban és véleményt mondunk kommunikáció fejlesztési céllal. Ezúton garantáltan magabiztos leszel a beszélt nyelv birodalmában.

« Si vous parlez à un homme dans une langue qu’il comprend, vous parlez à sa tête.
Si vous lui parlez dans sa langue, vous parlez à son cœur » – Nelson Mandela

Segédanyagok: hanganyagok, képanyagok, dalok, gyakorlatok, újságcikkek

Az első óra ingyenes. Jó lehetőség arra, hogy megismerjük egymást és képet kapjak a nyelvi szintedről valamint a közeli és távoli, franciával kapcsolatos céljaidról.

Mivel külföldön élek, a tanítás csak Skype-on megoldható, de emellett a Google Doc, mint közös jegyzetelő felület lesz a segítségünkre.

6000 Ft/ 60perc

Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok.
Várom a jelentkezésedet!

Óratípusok

.

.

1500 Ft / 55 perc