Subject image
Francia nyelv

Hogyan segíthet neked a francia korrepetálás?

A francia korrepetálás rendkívül népszerű módja a francia nyelvtudás fejlesztésének. Bővítsd szókincsed, gyakorolj egy adott francia kiejtést, és készülj fel a francia nyelvvizsgákra francia magántanárainkkal személyes vagy online franciaórákon.

Francia nyelvtanárok
Tanárok keresése

Milyen szinten beszélsz franciául?

A francia nyelv viszonylag nehéznek számít, ezért a francia magánóra hatékony módja a francia nyelv tanulásának. Akár középiskolai, akár munkahelyi franciakorrepetálásra van szükséged, a meet'n'learn-ön gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt biztosítunk franciakorrepetálást.

Szívesebben tanulnál franciául online ?

A meet'n'learn szinte minden francia magántanára kínál személyes és online franciaórákat is. A Skype-on vagy Zoomon keresztül megtartott francia magánórák – a videón keresztül történő franciatanulás – segítségével időt takaríthatsz meg, de előkészületekre is szükséged lesz: az online francia magánórákhoz és a skype-os francia korrepetáláshoz minőségi mikrofonra és feltöltött mobiltelefonra/számítógépre van szükség.

Francia korrepetálást keresel anyanyelvi tanárral?

Olyan francia nyelvtanárokat keresel, akiknek a francia az anyanyelve? Nálunk megtalálod! A francia anyanyelvi tanárok által tartott magánórák kiváló lehetőséget biztosítanak nyelvtudásod tökéletesítésére, miközben jobban megértheted a francia, kanadai, belga vagy észak-afrikai kultúrát.

Személyes tanulás

Válassz franciatanárt a közelben!

Franciakorrepetálás a környékeden? Nem probléma. Akár francia íráskészségedet szeretnéd tökéletesíteni, akár beszédgyakorláshoz keresel magántanárt, először nézd át a környékbeli francia magánórák kínálatát, majd a referenciák vagy az árak alapján válaszd ki franciatanárodat.

Goals

Állíts be egy árat, időbeosztást, és hogy mi a célod a francia magánórákkal

Milyen elvárásaid vannak a francia magánórákkal kapcsolatban? Online vagy személyes korrepetálást keresel? Középiskolai korrepetálásra van szükséged francia nyelvből a felvételi vizsgákhoz vagy az érettségihez? Magántanárodnak ismernie kell az időbeli és pénzügyi lehetőségeidet is.

Learn

Kezdd el fejleszteni francia nyelvtudásod magántanárral

Kezdj el franciaórákat venni magántanártól! Készülj fel a francia nyelvből tett középiskolai vizsgákra és felvételi vizsgákra, gyakorold a francia kiejtést és nyelvtant, és a fejlődés nem marad el. Az órák végén értékelést adhatsz tanárodról.

FAQ

Mi érdekli legjobban a diákokat a francia nyelvvel kapcsolatban?

A meet'n'learn egy platform francia nyelvtanárok és olyan diákok számára, akik online vagy offline francia magánórákat keresnek. Adatbázisunkban több száz francia nyelvtanár található a közeledben – belföldi, külföldi és anyanyelvi tanárok, akik franciaórákat kínálnak cégeknek és magánszemélyeknek. Először is válassz egy tanárt, egyezzetek meg az árban és az időbeosztásban, és kezdj el franciául tanulni az oktatóval személyes vagy online francia korrepetálás formájában. Az órák díjazását előre rögzítjük, a fizetés pedig mindig biztonságosan, a platformunkon keresztül történik. Ha végeztél a francia magánórákkal, értékelheted a tanárodat, hogy segíts másoknak, akik franciatanárt keresnek.

Oktatóink francia nyelvből már óránként 9 eurótól kínálnak korrepetálást. Az árak francia nyelvtudásod szintjétől is függnek, vagyis attól, hogy pontosan miben van szükséged segítségre a magánórákon. Francia korrepetálás, korrepetálás francia irodalomból, társalgási órák francia nyelven, középiskolai korrepetálás vagy üzleti francia nyelvtanulás? A keresett online franciatanárt ár szerint is kiválaszthatod. Magántanáraink óráinak díjai átlagosan 18 és 20 euró között mozognak.

A francia nyelv gyönyörű, de néhány nyelvtanuló számára igen nehéz lehet. Általában a következő témák okoznak problémát a diákoknak:
  • francia nemek
  • francia jövő idő
  • francia múlt idő
  • francia fordítás
  • francia kiejtés
Neked viszont nincs okod aggodalomra – a megfelelő francia nyelvtanárral képes leszel megtanulni franciául online vagy személyesen.

Igen. A meet'n'learn-nél gyermekek és felnőttek oktatásával foglalkozó francia nyelvtanárokat is találsz. Ugyanakkor több olyan francia nyelvtanárunk is van, akik arra szakosodtak, hogy a felvételi vizsgákra vagy a franciaérettségire készítsék fel a diákokat.

A kérdés jogos! Az iskolai franciaórákon a tanárok nem tudnak kizárólag rád figyelni. Ezért sok középiskolás diák nagyra értékeli a meet'n'learn-ön elérhető franciakorrepetálást, mert magántanárral az oktatás személyre szabott. A francia magánórák online és személyesen is jól működnek a klasszikus oktatás kiegészítéseként; a korrepetálás segítséget nyújt például az iskolai vagy a felvételi vizsgákhoz franciából.

Természetesen! Az első „Parlez-vous français?”-tól kezdve egészen a DELF, DALF, DILF vagy TEF francia nyelvvizsga-bizonyítványokig. A teljesen kezdő francia nyelvtanulóktól kezdve a magabiztos nyelvtudással rendelkezőkig, akik esetleg csak a kiejtésükön szeretnének javítani, általános áttekintésre van szükségük, vagy a francia nyelvtanban szeretnének jobban elmélyülni. Francia nyelvtanáraink felkészítenek a DELF/DALF vizsgákra – az A1-es (kezdő) szinttől a C2-ig (felsőfok utáni, szakértői szint).

Francia nyelvet magántanárral is tanulhatsz, ha letelepedési engedélyt (Carte de résident) szeretnél kapni. Fontos azonban, hogy előbb készíts egy tervet, hogy elérd a szükséges francia nyelvtudás szintjét. Ugyanez vonatkozik a TEF Canada bizonyítvány megszerzésére (ahol CLB 7 vagy magasabb szintű nyelvtudást kell megszerezned) vagy a TEFAQ bizonyítvány megszerzésére a québeci régióban.

Embere válogatja. A meet'n'learn-nél a diákok elsősorban azért választják az online franciaórákat, mert így időt takarítanak meg – ha az otthonodban kapsz franciakorrepetálást, nem kell sehova sem menned. Néhány diák azonban a személyes franciakorrepetálást részesíti előnyben, mivel az egyéni franciaórákon fegyelmezetten tanulnak. A legtöbb meet'n'learn oktató azonban online és személyes franciakorrepetálást is kínál, vagy a kettő kombinációját. Javasoljuk, hogy először próbáld ki mindkettőt, hogy kiderüljön, neked melyik válik be jobban.

Mint említettük, a francia nem egyszerű nyelv. Ezenkívül a sajátos „orrhangú kiejtés” is nehézséget okozhat. De mindent megtanulhatsz, ha elmondod a magántanárnak, hogy mire szeretnél összpontosítani. Francia nyelvet nemcsak a középiskolában tanulhatsz – a nyelv fejlesztésére az okleveles francia nyelvtanárral végzett, minőségi személyes vagy online franciakorrepetálás is kiváló lehetőséget kínál.

Erre természetesen nem tudunk 100%-os választ adni. Valakinek hosszabb időbe telik, mire megérti a francia nyelvtan minden csínját-bínját, míg mások szinte azonnal megtanulják. Azt azonban nyugodt lelkiismerettel elmondhatjuk, hogy a személyes vagy online francia korrepetálás közelebb visz e gyönyörű nyelv elsajátításához.

Minden oktatónk értékelést kaphat tanítványaitól a franciaóráiról. Ezen vélemények alapján könnyen képet alkothatsz a közeledben dolgozó franciatanárokról.

Itt olyan oktatókat is találsz, akik csoportok – cégek vagy egyszerűen csak több személy – francianyelv-oktatására szakosodtak. Ezenkívül több franciatanárunk is segíthet neked üzleti francianyelv-korrepetálásban – csak annyit kell tenned, hogy konkrét kérést adsz le a meet'n'learn-nél.
Europe

Francia nyelv oktatása külföldön

Egyes diákok másik országban vagy külföldi oktatóval keresnek francia nyelvi korrepetálást. Tudod, hogyan kell mondani a franciakorrepetálást angolul, németül vagy például finnül?

Franciakorrepetálás németül: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.at

Franciakorrepetálás németül: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.ch

Franciakorrepetálás csehül: Doučování francouzštiny

doucuji.eu

Franciakorrepetálás németül: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.de

Franciakorrepetálás dánul: Tutoring fransk

meetnlearn.dk

Franciakorrepetálás finnül: Ranskan opetus

meetnlearn.fi

Franciakorrepetálás románul: meditații la franceză

meetnlearn.ro

Franciakorrepetálás svédül: Läxhjälp i franska

meetnlearn.se

Franciakorrepetálás szlovákul: Doučovanie francúzštiny

doucma.sk