Tamás S.

Tamás S.

4 órán belül válaszol az üzenetek 83%-ára
83% 4 ó

Tamás S.

Kémia oktatás online délelőtt-délután

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este

Leírás

Üdvözöllek az adatlapomon!

Engem Salamon Tamásnak hívnak, 30 éves budapesti lakos vagyok. Az eredeti végzettségem laboratóriumi technikus, emellett harmadéves élelmiszermérnök hallgató vagyok. Dolgoztam a Coca-Cola laborjában illetve most 3 évig egy középiskolában voltam laboráns-pedagógus asszisztens pozícióban. Ezen kívül évek óta foglalkozok tanítással, középiskolásokat és egyetemistákat is készítettem már fel vizsgára, dolgozatra.

Szívesen vállalnék korrepetálást az általános és középiskolás tananyagból, illetve érettségi felkészítést közép - és emelt szinten. A középiskolás követelményekből saját kidolgozott tananyagom van, így nem kell 4-5-féle könyvből tanulni a készülés során.

Elsősorban online szeretnék oktatni. Nagyon szeretem az informatikát, (szabadidőmben foglalkozok programozással is,) így rendelkezem az ehhez szükséges minőségi felszereléssel (headset, digitális rajztábla stb.). Teams, discord, GoToMeeting, skype...mindegyiket használtam már, bármelyiken tanulhatunk, amelyiken szeretnéd!

Amit garantálhatok: ha megfogadod a tanácsaimat, megcsinálod a feladott házi feladatokat és rendszeresen tanulsz, akkor biztos, hogy el fogod érni a célodat, legyen szó akár az átlagod javításáról, akár a sikeres (és főleg jól sikerült) érettségi letételéről! A kémia nem egy könnyű tantárgy, viszont rendkívül logikus és érdekes. Az óráimon igyekszem minél egyszerűbben, érthetőbben, hétköznapi nyelven elmagyarázni a dolgokat. Fontos számomra az, hogy a diákjaim tényleg megértsék a tananyagot és lehetőleg mindent amit csak lehet, logikával le tudjanak vezetni és meg tudjanak tanulni. Nálam az óra vége nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve a következő alkalomig elengedtem a kezedet. Bármikor nyugodtan megkereshetsz ha problémád van, mert mindig szívesen állok a diákjaim rendelkezésére!

Ha szimpatikusnak találtál, és szeretnél jó hangulatban, fesztelenül tanulni, akkor várom üzenetedet!

Üdvözlettel:
Tamás

Fotók és bizonyítványok