Eszter B.

Eszter B.

5 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 5 ó
Új tanulókat fogad

Eszter B.

Új tanulókat fogad

Megbízható, versenyképes tudás, közvetlen stílus és személyre szabott módszerek

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

A munkát a közös megállapodás szerint tervezem meg, célom a tanítványom elégedettsége és sikere. Harminc éve vagyok tanár, tréner öt éve. Munkámban a partneri kapcsolatot és tanítványaim sikerét tartom mindig szem előtt.
A tanítás számomra találkozást jelent, büszke vagyok arra, hogy valamennyi korosztállyal meg tudom találni a hangot, igényes vagyok a munkámra, és tisztelem a tanítványaimat.
Öt egyetemi tanári diplomával rendelkezem és négy tanári szakkal. Középiskolai tanár, tréner – ezek a képesítéseim, valamennyi iskolatípusban tanítottam már, a magántanításban szintén több évtizedes tapasztalatom van. Tanítványaim elégedettsége és fejlődése jelenti számomra a közös munkánk eredményességét. Büszke vagyok sikerükre, elmondhatom, hogy eredményes munkákat adok ki a kezemből.
A tanítás-tanulási folyamatokban felvételi előkészítést, versenyre való felkészítést vagy korrepetálást szívesen vállalok.
Irodalom, színház, film, nyilvánosság – ezek azok a területek, melyek megtaláltak a tanári pálya révén. Vezetek egy playback színházi társulatot. A nyilvános megszólalásra való felkészítésben jó rutinnal rendelkezem.
Örömmel vállalok érzelmi intelligencia fejlesztést is egyénileg és vállalatok, cégek számára is, ha cél például egy belső konfliktus kezelése, a humánerőforrás fejlesztése vagy egyszerűen a csapatösszetartás időszerűvé vált. A playback színházi társulattal együtt komplett élménytréniget tudunk biztosítani.

Óratípusok

Magyar nyelv és irodalom, dráma, média, beszédtechnika

Harminc éve vagyok tanár, tréner öt éve. Munkámban a partneri kapcsolatot és tanítványaim sikerét tartom mindig szem előtt. A tanítás számomra találkozást jelent, büszke vagyok arra, hogy valamennyi korosztállyal meg tudom találni a hangot, mert kíváncsi vagyok valamennyi helyzetre, ami elé az élet ily módon állít. A tanítási folyamatokat egyszerre tartom kalandnak és ünnepnek, igényes vagyok a munkámra, és tisztelem a tanítványaimat.

5000 Ft / 45 perc

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Aaron Z.

Aaron Z.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon kedvese , türelmes és segítőkész tanár. Nagyon ajánlom mindenkinek!

Fülöpné Mészáros I.

Fülöpné Mészáros I.

Ellenőrizetlen referencia

Eszter személyében egy nagyon profi tanárt, és egy hihetetlenül szimpatikus, kedves embert ismertünk meg!! Kislányomnak segített a központi írásbeli felvételire felkészülni. A közös órák, mindig jó hangulatban teltek, és olyan profin sikerült a felkészítés, hogy a gyerek mindössze négy pontot vesztett!! Bármikor szükségünk lesz segítségre, csakis az Eszter!!!!!!! Hálával és szeretettel gondolunk az együtt eltöltött tanórákra!!🙏 Ildikó és Lili

Haász V.

Haász V.

Ellenőrizetlen referencia

Szeptemberben kezdtük a közös felkészülést az emelt magyar érettségire, de már most érezhető a fejlődésem. A saját tempómban haladunk, de minden fontos témakört átbeszélünk, amire szükségem lehet a vizsgán. Nagyon sok forrásanyagot küld, amikből fel tudok készülni a következő órára. Eszter nemcsak a tananyagot adja le és kéri számon, hanem egy átfogó képet kapok az irodalomról, ami az emelt magyar érettségi vizsgához elengedhetetlen. Mindenkinek szívből ajánlom.

Fotók és bizonyítványok