Eszter B.

Eszter B.

5 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 5 ó
Új tanulókat fogad

Eszter B.

Új tanulókat fogad

Megbízható, versenyképes tudás, közvetlen stílus és személyre szabott módszerek

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

A munkát a közös megállapodás szerint tervezem meg, célom a tanítványom elégedettsége és sikere. Harminc éve vagyok tanár, tréner öt éve. Munkámban a partneri kapcsolatot és tanítványaim sikerét tartom mindig szem előtt.
A tanítás számomra találkozást jelent, büszke vagyok arra, hogy valamennyi korosztállyal meg tudom találni a hangot, igényes vagyok a munkámra, és tisztelem a tanítványaimat.
Öt egyetemi tanári diplomával rendelkezem és négy tanári szakkal. Középiskolai tanár, tréner – ezek a képesítéseim, valamennyi iskolatípusban tanítottam már, a magántanításban szintén több évtizedes tapasztalatom van. Tanítványaim elégedettsége és fejlődése jelenti számomra a közös munkánk eredményességét. Büszke vagyok sikerükre, elmondhatom, hogy eredményes munkákat adok ki a kezemből.
A tanítás-tanulási folyamatokban felvételi előkészítést, versenyre való felkészítést vagy korrepetálást szívesen vállalok.
Irodalom, színház, film, nyilvánosság – ezek azok a területek, melyek megtaláltak a tanári pálya révén. Vezetek egy playback színházi társulatot. A nyilvános megszólalásra való felkészítésben jó rutinnal rendelkezem.
Örömmel vállalok érzelmi intelligencia fejlesztést is egyénileg és vállalatok, cégek számára is, ha cél például egy belső konfliktus kezelése, a humánerőforrás fejlesztése vagy egyszerűen a csapatösszetartás időszerűvé vált. A playback színházi társulattal együtt komplett élménytréniget tudunk biztosítani.

Óratípusok

Magyar nyelv és irodalom, dráma, média, beszédtechnika

Harminc éve vagyok tanár, tréner öt éve. Munkámban a partneri kapcsolatot és tanítványaim sikerét tartom mindig szem előtt. A tanítás számomra találkozást jelent, büszke vagyok arra, hogy valamennyi korosztállyal meg tudom találni a hangot, mert kíváncsi vagyok valamennyi helyzetre, ami elé az élet ily módon állít. A tanítási folyamatokat egyszerre tartom kalandnak és ünnepnek, igényes vagyok a munkámra, és tisztelem a tanítványaimat.

5000 Ft / 45 perc

Referenciák (2)

Fülöpné Mészáros I.

Fülöpné Mészáros I.

Ellenőrizetlen referencia

Eszter személyében egy nagyon profi tanárt, és egy hihetetlenül szimpatikus, kedves embert ismertünk meg!! Kislányomnak segített a központi írásbeli felvételire felkészülni. A közös órák, mindig jó hangulatban teltek, és olyan profin sikerült a felkészítés, hogy a gyerek mindössze négy pontot vesztett!! Bármikor szükségünk lesz segítségre, csakis az Eszter!!!!!!! Hálával és szeretettel gondolunk az együtt eltöltött tanórákra!!🙏 Ildikó és Lili

Haász V.

Haász V.

Ellenőrizetlen referencia

Szeptemberben kezdtük a közös felkészülést az emelt magyar érettségire, de már most érezhető a fejlődésem. A saját tempómban haladunk, de minden fontos témakört átbeszélünk, amire szükségem lehet a vizsgán. Nagyon sok forrásanyagot küld, amikből fel tudok készülni a következő órára. Eszter nemcsak a tananyagot adja le és kéri számon, hanem egy átfogó képet kapok az irodalomról, ami az emelt magyar érettségi vizsgához elengedhetetlen. Mindenkinek szívből ajánlom.

Fotók és bizonyítványok