Gellért N.

Gellért N.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Gellért N.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Egyszerűen és hatékonyan segítek informatika és matematika tanulásában

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4750 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: este, hétvégén
Ár Ártól 4750 Ft
Előnyben részesített időpontok: este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Mesterdiplomás gazdaságinformatikusként több, mint 5 éve dolgozom a szoftverfejlesztés területén. A Szegedi Tudományegyetemen végeztem alap, majd mesterfokozatú gazdaságinformatikusként. A versenyszférában szerzett tapasztalatommal kiegészítve várom az informatikában és matematikában fejlődni vágyókat.
Hobbim és gyermekkori nagy szerelmem a kézilabda, ezt a sportot fogyasztom napi szinten bármilyen formában, valamint versenyszerűen űztem a sportot 12 évig, ebből adódóan nagyon könnyen megtalálom a közös hangot és nagyon jól együtt tudok dolgozni másokkal.

Óratípusok

Próbaóra

Próbaóra alatt megismerhetjük egymást és közösen kitalálhatjuk a közös munka célját.

Ingyenes / 30 perc
Informatika - kezdőtől a profiig

Szeretnéd megújítani informatikai ismereteid, vagy elindulnál az informatika izgalmas világában? Akkor neked szól informatika különórám! Tapasztalt mesterdiplomás szoftverfejlesztőként kínálom a kezdőktől a profi szintig terjedő óráimat. Az órák során széleskörű témakörökben tanulhat, mint például algoritmusok, programozás, adatbázis-kezelés, webfejlesztés és még sok más. Rugalmas időpontokat és személyre szabott tanulási célokat biztosítok minden diáknak. Vegyél részt az informatika világában való utazásban.

4750 Ft / 55 perc
Matematika - Korrepetálás általános iskolától az érettségiig.

Elakadtál a matematika világában, nehezebben mennek a feladatok? Akkor jó helyen jársz! Személyre szabott korrepetálást kínálok matematikából általános iskolától a középfokú érettségiig. Az órák során célunk, hogy megerősítsük a diákok alapvető matematikai ismereteit, és segítsünk nekik fejleszteni problémamegoldó képességüket. Rugalmas időpontokat és egyéni tanulási terveket biztosítok minden diáknak, hogy az órák hatékonyak és eredményesek legyenek.

4750 Ft / 55 perc