Dobai V.

Dobai V.

25 órán belül válaszol az üzenetek 67%-ára
67% 25 ó
Új tanulókat fogad

Dobai V.

Új tanulókat fogad

Történelem korrepetálás, felkészítés közép és emelet szinten; spanyol nyelv kezdőknek

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: hétvégén
Ár Ártól 3000 Ft
Előnyben részesített időpontok: hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Szia!
Viki vagyok. Végzős történelem és spanyol szakos hallgató vagyok az ELTE-n. Szíves korrepetálok, segítek felkészülni a tanórákra általánostól a középiskoláig.

Nagyon türelmes, segítőkész és rugalmas vagyok, ha szükséges akkor többször is elmagyarázom az adott témát/tanagyagot. Mindezt azért, hogy a diákok megértsék az anyagot, találjanak egy olyan részt, ami számukra érdekes és izgalmas.

Történelemből mind a magyar, mind az egyetemes témakörökben jártas vagyok -a különböző egyetemi óráknak hála rengeteg olyan témát, eseményt megismertem, amelyek az iskolai tankönyvekben csak nagyon elvétve jelennek meg.

Spanyol nyelvből pedig változatos feladatokkal rendelkezem a különböző témaköröket illetően, hogy a diákoknak minél több lehetősége legyen a szókincs (és a nyelvtan) gyakorlására.

Jelenleg 1 év választ el a diploma megszerzésétől, de tanulmányai során volt lehetőségem belekóstolni a történelem és spanyol nyelv tanításának rejtelmeibe. :)

Keressetek bátran: toriora19[kukac]gmail.com (Ha az oldalon keresztül nem válaszolnék, akkor ezen a címen is írjatok.) :)

Óratípusok

Spanyol

3000 Ft / 60 perc