Gréta S.

Gréta S.

Új tanulókat fogad

Gréta S.

Új tanulókat fogad

Tanulj velem!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok Megválaszolt kérdések

Leírás

Szép napot! Szia!
Gréta vagyok, jelenleg még hallgató a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi karán, angol nyelv és kultúra tanára, magyartanár osztatlan képzésen. Már gyermekkorom óta vonzott a tanítás, többször segítettem fiatalabbaknak is. Főként a magyar nyelv és irodalom volt az a két kiemelkedőbb tárgy, amelyben támogatást tudtam nyújtani, legyen szó a legapróbb dologról is, például egy bizonyos szót hogyan kell helyesen írni. Később a nyelvtan és az irodalom szeretete olyannyira megmaradt, hogy rájöttem arra, szeretném megosztani másokkal is azokat az élményeket, tudást, amelyből eddig talán nem lehetett részük. Véleményem szerint minden diákkal a saját útján kell elindulni, támogatni kell, biztatni. Óráimon igyekszem megtalálni a diákommal közös hangot, becsempészni érdekességeket a figyelem felkeltése és egy barátságosabb, jobb hangulat érdekében. Célom az, hogy a diákjaim számára egy átlátható nyelvi rendszert építsek fel amelyben el tudnak igazodni, megismerjék a klasszikus műveket és meg is érthessék azokat, érdekessé váljon számukra a nyelvünk művelése.
Ami az angol nyelvet illeti, óvodás korom óta tanulok angolul, egyelőre még csak B2-es nyelvvizsgával rendelkezem, viszont az egyetemen az angol alapvizsgámat négyesre tettem le. Ez az alapvizsga C1 szintnek megfelelő komplex nyelvvizsgával ér fel.
Latin nyelvet négy évig tanultam gimnáziumban, illetve egyetemen is túl vagyok már egy féléven, most jön majd a következő.

Ha úgy érzed, hogy felkeltettem az érdeklődésed, keress bizalommal és a részleteket megbeszéljük!

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 55 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Illin P.

Illin P.

Ellenőrizetlen referencia

Figyelmes és kedves személy , jól / érthetően magyarázza / tanítja a tananyagot . Munkályát jól és precizen végzi , csak ajánlani tudom mindenkinek .

Tanár válasza:

Köszönöm szépen!

Fotók és bizonyítványok

Megválaszolt kérdések (3)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

Gréta S.

Irodalom házi

Valaki tudna 2 dixitimon modatot írni?

Gréta S.

Segítséget kérnék.

Versepemzésben kérnék segítséget. 1. A föl-föl dobott kő -A versben kemény itéletet fogalmaz meg a magyarokról. Fogalmazd ezt meg saját szavaiddal! - A címben szereplő igekötő ismétlése kettös érzést takar. Értelmezd a cimet! Ird le mindkét érzést! - Milyen metafora jelenik meg az első…

Gréta S.

Segítséget kérnék.

Esti Kornél - 18.fejezet 1. Villamos út egy folyamat és ennek az értelmezése. Milyen szakaszok vannak és ezek miben különböznek? Honnan hova tart? 2. Hogyan alakul az emberekhez való viszonya (+szakaszok) az útja során? 3. Ha nem szószerint értelmezzük a villamos utat akkor hogyan lehet…