Thac Bach N.

Thac Bach N.

7 órán belül válaszol az üzenetek 67%-ára
67% 7 ó
Új tanulókat fogad

Thac Bach N.

Új tanulókat fogad

Matematika, kémia, fizika korrepetálás középiskolásoknak

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Matematika, kémia, fizika korrepetálás középiskolásoknak akár a "nulláról" kezdve.
Több mint 1 év tapasztalat.
Online vagy személyesen egyaránt.

Magamról:
Programtervező informatikus bsc-s hallgató vagyok. Azért kezdtem el magántanítani 1 éve, mert szeretem azt látni, amikor a tanítványaim számára az eddig megfoghatatlannak tűnő anyag a megfelelő rávezetéssel érthetővé válik.
Rendelkezem emelt matek és kémia érettségivel (a fizika 90%-a matekból áll), ezért vállalok ebből a három tárgyból korrepetálást.


Átlagos óra menete:
• Időtartam
60 perc az előre egyeztetett formában.
• Tananyag
Általában vagy a diák mondja meg nekem előre, hogy milyen témából készüljek (például az órai jegyzetét fotózza le), vagy a tanterv/tankönyv alapján vázolom fel az óra menetét.
• Óra menete
A szükséges elmélet bevezetése után az azt használó példákat nézzük át közösen, közben rendszeresen megértést ellenőrző kérdéseket teszek fel. Sokszor készítek a tanítványommal együtt közösen ábrát, nem csak a tankönyvet olvasom fel. Házit inkább csak ajánlásként adok fel, mert a következő órán (ami mivel rendszerint ráépül az előző anyagra) indirekt úgyis számon lesznek kérve a korábbi ismeretek.

Oktatás formája:
Online és személyes formában is tanítok, és úgy látom, hogy ezeknél a tantárgyaknál mindkét változat ugyanannyira hatékony tud lenni.

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc