Zalán K.

Zalán K.

Zalán K.

Korrepetálás vagy bevezetés

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este

Leírás

Ha úgy érzed rajzból, vagy bármilyen kreatív téren szeretnél megnyilvánulni, vagy tovább szeretnél lépni a kezdő szintről akkor csak jelezd és már segítek is. De ha éppen angol nyelvből érzed úgy, hogy jól jönne egy kis plusz löket akkor én vagyok az embered.

Részletesebb infókért görgess lejjebb, vagy írj rám bátran!

Online órákat vállalok Skype-on, Zoom-on, Meet-en, Discord-on.

RAJZ:
Óvodás korom óta foglalkozom alkotással, azon belül is minden képzőművészet alapjával, a rajzzal. Számtalan technikát és megoldást sajátítottam el és folyamatosan képzem is magam. Legyen iskolai projektről vagy csupán egy hobbi kiteljesedéséről, állok rendelkezésedre!

Megtanulhatod a perspektívákat, emberi test rajzolás alapjait, kompozíció és tónusozás/árnyékolás szabályszerűségeit. Bevezethetlek különböző technikák világába.

FOTOGRÁFIA:
A fotózás a mai világban majdnemhogy elengedhetetlen készség. Megtanítalak a kamera használat alapjaira, az utómunka varázsára és egy jó fotó, vagy téma felismerésére. Erős alapot biztosítok, hogy később már a kisujjadból előránthass egy profi fotót.

GRAFIKA:
Megtanítalak a Photoshop és a Lightroom használatára felhasználói szinten. A saját projekteden fogsz tudni dolgozni és közben elsajátítod a programok használatát.

Középiskolás korom óta foglalkozom grafikával hobbi szinten, folyamatosan fejlesztve a képességeim és tudásom.

A tempó abszolút rád van bízva. Úgy haladunk ahogyan neked kényelmes! :D

ANGOL:

C1-es angol nyelvvizsgával rendelkezem és nyelvtudásomat könnyen alkalmazható módszereknek köszönhetem, melyeket neked is átadok!
12 évet tanultam Angolt, ebből 6 év magántanárral. Számtalan módszert és trükköt tanultam meg ez idő alatt.
Bárki meg tud tanulni angolul és egy pár egyszerű módszerrel is könnyen el tud sajátítani az ember már egy konyhanyelvet is.

A te tempódban haladunk majd és felkészítelek a nyelvből akár egy nyelvvizsgára, akár egy állásinterjúra.

Óratípusok

Standard óra

3500 Ft / 55 perc

Fotók és bizonyítványok