Marci L.

Marci L.

15 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 15 ó
Új tanulókat fogad

Marci L.

Új tanulókat fogad

Elhivatott magántanár, rugalmas tanítási eszközök

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Laczházi Márton vagyok, és a hozzám legközelebb lévő tárgyakból, matekból és fizikából vállalok magántanítást általános és középiskolai tananyagokból. Ezenfelül kémiából is tudok segíteni, ott viszont azonban csak nagyjából a 10. osztályos anyagokig. Matekból vállalok középszintű érettségire való felkészítést is.
Budapesten élek, és jelenleg az Óbudai Egyetem környezetmérnöki szakán vagyok harmadéves hallgató. Célom, hogy segítsek felfedezni a matematika és a fizika izgalmas és gyakorlati oldalát, és eloszlassam az esetleges nehézségekből eredő kétségeket. Mindemellett szeretnék egy olyan tanulási környezetet teremteni, amelyben mindenki kényelmesen érzi magát, és nem fél kérdéseket feltenni. A tanórák időpontjait tekintve elképesztően rugalmas vagyok, szinte minden nap akadnak szabad óráim.
2023. szeptembere óta folyamatosan van 1-2 diákom, így már valamennyi tapasztalatra is szert tettem.

Az első órát ingyenesen vállalom!

Jelenleg csak online tartok órákat!

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Kostas T.

Kostas T.

Ellenőrizetlen referencia

Körülbelül féléve járok Marcihoz, és ez idő alatt minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy rendkívüli rugalmassággal kezeli az órákat, érthető magyarázatot ad mind a matematika, mind a fizika témaköreit illetően. Amióta Marci segít felkészülni, az iskolai eredményeim javultak. Mindenképp ajánlanám, aki eredményeinek javításán, fejlesztésén dolgozik, vagy gyakorolni szeretne.