Johanna N. Ellenőrzött személyazonosság

Johanna N.

13 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 13 ó
Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad

Johanna N.

Új tanulókat fogad

Személyre szabott, beszédközpontú órákat tartok, 5 éves tapasztalattal. Várlak szeretettel bármi legyen is a célod! :)

Ár Ártól 5000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

はじめまして!
Johanna vagyok, japanológia szakot végeztem az egyetemen, később pedig japán-angol nyelvpárral szakfordítói képesítést szereztem. Jelenleg is ebben a minőségben dolgozom. Még az egyetemen kezdtem el japán nyelvet oktatni, ennek már több, mint öt éve. Később egy nyelviskolában is volt szerencsém dolgozni.

Alapvetően N5, N4, N3-as nyelvvizsgára és japán érettségire való felkészítést vállalok, de korrepetálásra is jöhetsz hozzám, ha már máshol tanulsz. Ez esetben az aktuális tananyagot fogjuk elmélyíteni és aktívvá tenni.

Volt szerencsém Japánban élni egy darabig, így kulturális érdekességekkel, utazással kapcsolatos praktikus információkkal is szolgálhatok érdeklődés esetén.

A célodnak megfelelő tananyagot jó hangulatban sajátíthatod el egy olyan tanár segítségével, aki személyre szabott oktatást biztosít. Felkutatom az érdeklődésednek megfelelő anyagokat és biztosan nem fogsz unatkozni az óráimon. :)

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 60 perc
japán óra

7000 Ft / 90 perc

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Tar J.

Tar J.

Ellenőrizetlen referencia

Johi rugalmas, kedves, élmény vele a japánóra. Nagyon nehéz nyelvről van szó, de nyitott hozzáállásával segít megtalálni a módot, hogy beépüljön az anyag. Mindenkinek szeretettel ajánlom, kisgyerek kortól felnőtt tanulókig.

Lukács N.

Lukács N.

Ellenőrizetlen referencia

Lelkes oktatásában nem csak a tankönyv tematikáját követve, de az érdeklődési körödnek megfelelő témákban is elmélyülve haladtok. Hála neki megkedveltem az online oktatást. Bátran ajánlom az óráit egyaránt tantárgyi előmenetelhet-nyelvvizsgához éppúgy, mint hobbi nyelvtanuláshoz.

Balsay N.

Balsay N.

Ellenőrizetlen referencia

Valljuk be a japán logikája nem éppen egyenes, ezért elég nehéz megérteni és főleg megértetni másokkal. Már professzionális környezetben is tapasztaltam, hogy ez sajnos nem mindenkinek megy. Na itt lép a képbe Johi, aki nem csak érti, de képes is másokkal megértetni a japán nyelvet, még az olyan nehéz felfogású egyénnel is, mint amilyen én vagyok. Hatalmas előny, hogy a kötelező nyelvtani leckék után úgy gyakorlhattam azokat, ahogy nekem tetszett, nem előre meghatározott kötött módon. Johi abszolút vevő bármilyen ötletre és humorra. Későbbiekben animék, mangák fordítására nyargaltunk át, mert azt mindketten jobban élveztük és életszerűbb párbeszédeket olvashattunk semmint a tankönyvi példákat. Bárkinek és bármikor csak ajánlani tudom őt!