Csenge T.

Csenge T.

9 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 9 ó
Új tanulókat fogad

Csenge T.

Új tanulókat fogad

Online spanyol oktatás, kedvező áron

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Helló, Csenge vagyok, spanyolt tanítok online. Felsőfokú nyelvvizsgám van, továbbá hosszan éltem kint Almeríában, Bilbaóban és Madridban is. A párom (és sok barátom is) spanyol anyanyelvű, ha esetleg "igazi" spanyolokkal is szeretnél egy-két órán tanulni, ez sem akadály :)
Korábban egyetemi hallgatókat készítettem fel nyelvvizsgákra, illetve kezdőknek tartottam bevezető órákat, de szívesen dolgozok együtt bármilyen korosztállyal, bármilyen szinten.

Az első órán részletesen beszélünk arról, hogy milyen szinten és milyen céllal szeretnél spanyolt tanulni, így személyre szabott órákkal tudok készülni a továbbiakban. Szeretek interaktív foglalkozásokat tartani, illetve infografikákat és teszteket készíteni, amiket az órák után megosztok Veled, hogy bármikor használhasd őket a későbbiek során. Az órákon igénytől függően tanulunk nyelvtant, kiejtést, hasznos kifejezéseket, szókincset; átnézünk szituációs gyakorlatokat, hasznos tippeket, és akár vizsgatételeket is.

Jelenleg külföldi tanulmányaim miatt csak online órákat tudok vállalni.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress fel bátran!

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 60 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Földi V.

Földi V.

Ellenőrizetlen referencia

Csengét egy közös ismerősünk ajánlotta nekem, a sok éves tapasztalata miatt. Egy éve kezdett nekem nyelvvizsgafelkészítő spanyol órákat tartani heti egyszer. Miután felmérte, hogy milyen szinten vagyok, ahhoz alakította az órákat. Interaktívak az órái, hogy ne csak elméletben, hanem szóban is megtanuljuk a nyelvet. Ha úgy látta nem értem, mindig többször átbeszélte velem és különböző módszereket alkalmazott, hogy biztos tudjam miről van szó. Csinált nekem nyelvtani teszteket, quizlet-et vezetett a szavakról, amiket nem tudtam stb. Összességében nagyon ajánlom Csengét, nagyon türelmes és támogató az óráin!