Velkei P.

Velkei P.

Új tanulókat fogad

Velkei P.

Új tanulókat fogad

Online Oktatás Kiemelkedő Áron, BME VIK Mérnökinformatikus Hallgatótól

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4500 Ft
Ár Ártól 4500 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Először is, néhány szó arról, miért kezdtem el tanítani. Az online oktatás világában találtam meg azt a lehetőséget, hogy megosszam a programozás iránti szeretetemet és segítsem azokat, akik hasonlóan lelkesek a témával kapcsolatban. Főként a középszintű és emelt szintű érettségi felkészítésre összpontosul munkásságom, azonban igény esetén egy konkrét terv megvalósításában is tudok segíteni.

Az online oktatás terén való tapasztalatomnak köszönhetően rugalmas és hatékony módszereket alakítottam ki a diákok támogatására.

Az óráim stílusa a gyakorlati tapasztalatokra és problémamegoldásra összpontosul. Szeretem bevonni a diákokat a folyamatba, és olyan példákkal dolgozom, amelyek valós életből származnak. Az interaktív és barátságos légkört igyekszem megteremteni, hogy mindenki könnyedén merjen kérdéseket feltenni és aktívan részt vegyen az órákon.

Ami a tanulmányaimat illeti, jelenleg a BME VIK mérnökinformatikus szakos hallgatója vagyok, és büszkén mondhatom, hogy a programozás terén széles körű ismeretekkel rendelkezem.

Remélem, hogy sikerült egy kis betekintést nyújtanom a tanítási filozófiámba és tapasztalataimba. Alig várom, hogy találkozhassunk az óráimon, és együtt fedezzük fel az informatika csodálatos világát!

Óratípusok

Standard óra

4500 Ft / 55 perc