Kristóf M. Ellenőrzött személyazonosság

Kristóf M.

5 órán belül válaszol az üzenetek 56%-ára
56% 5 ó
Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Kristóf M.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Személyre szabott történelem és spanyol órák nagyszerű áron

  • 24 letanított órák
  • Ártól  3300 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3300 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Szia
Kristóf vagyok, negyedéves történelem - spanyol tanárszakos egyetemi hallgató. Már ötödikes koromban eldöntöttem, tanár szeretnék lenni, igaz, akkor még a földrajz és a fizika érdekelt leginkább. Ennek ellenére spanyol nyelvi előkészítős gimnáziumban folytattam tanulmányaimat, ahol a nyelvet hamar megszeretve rendszeresen korrepetáltam osztálytársaimat. Egyik barátomat például 2 hét alatt készítettem fel pótvizsgára, amelyet gond nélkül teljesített.
11. osztályban középfokú (B2) spanyol nyelvvizsgát szereztem, valamint történelemből bejutottam az OKTV döntőjébe több ezer jelentkező közül. Azóta történelemből érettségire, spanyolból pedig középfokú nyelvvizsgára is készítettem fel középiskolás diákokat, így elmondhatom, több éves tanítási, korrepetálási tapasztalattal rendelkezem.
Számomra mindig is az volt a legfontosabb, hogy tanítási stílusomat az adott diák igényeihez és szükségleteihez igazítsam annak érdekében, hogy egy motiváló, barátságos légkört teremtve megkönnyítsem számára a tanulási folyamatot.

Miben tudnék Neked segíteni?
- korrepetálás spanyol nyelvből és történelemből
- spanyol középfokú nyelvvizsgára való felkészítés
- spanyolból és történelemből közép, illetve emelt szintű érettségire való felkészítés
- hobby-szintű tanulás

Ha szeretnél velem tanulni, keress bátran, s együtt megvalósítjuk a céljaidat!

Óratípusok

Próbaóra

Ingyenes / 30 perc
Kedvezményes óra

3300 Ft / 45 perc
Standard óra

3900 Ft / 45 perc
Teljes óra

4700 Ft / 60 perc

Referenciák (4)

+ Referenciát írni
Mària S.

Mària S.

24 letanított órák

Kristóf a legjobb leg segitőkészebb ember akit ismerhették korrekt nagyon jól megtanította az alapokat már kint élek és neki köszönhető,hogy boldogul ok igaz még tanulnom kell de tőle tanultam meg az alapokat ami most kint nagyon jó hasznomra van,csak ajánlani tudom🥰

Dávid K.

Dávid K.

Ellenőrizetlen referencia

Kristóf egy jó Tanár. Nekem történelemből és nyelvtanból nagyon sokat segített. Mindig felvolt készülve és ha bármi adódott tanórán kívül is tudtam keresni és segítőkészen válaszolt.

Cserhati

Cserhati

Ellenőrizetlen referencia

Egyetemen kezdtem el tanulni a spanyolt második nyelvként, azonban kisebb akadályokba ütköztem a félév során. Sajnos az egyetemi tanár nem tanított érthetően, csak magas elvárásokat támasztott felénk és emiatt kerestem fel Kristófot. Kristóf rettentően segítőkész, türelmes és precíz tanár. A legkisebb részletekre is figyel és mindent a legnagyobb alapossággal elmagyaráz. Engem 3 hét alatt készített fel a félévi vizsgákra és egy spanyol nyelven történő 10 perces prezentációra is. Az óradíja a a többi magántanárhoz képest kifejezetten kedvező, míg az oktatás minősége pedig a legmagasabb szinten történik. Teljes szívvel tudom ajánlani mindenkinek, akinek egy kis segítségre lenne szüksége. Üdv, Bendegúz

Schnellein G.

Schnellein G.

Ellenőrizetlen referencia

Kristóf egy nagyszerű tanár, többször is korrepetált már, leginkább spanyolból. Nagy részben neki köszönhetem meg, hogy spanyolból meglett a pótvizsgám amire két hét alatt készültünk fel, illetve utána a B2-es nyelvvizsgám amire 2 hónap alatt készültünk fel. Órái beszédcentrikusak, interaktívak, a legkomplexebb információkat is képes "konyhanyelven", könnyen emészthetően átadni. Csak ajánlani tudom!

Fotók és bizonyítványok