Dau A.

Dau A.

Dau A.

Angol órák általános iskolások számára

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Kedves Tanulni Vágyók /Tisztelt Szülők!

Úgy érzed, hogy a gyermekednek nehézségei vannak az angol nyelvvel? Szeretné fejleszteni magát ezen a területen?

Akkor jó helyen jártok! Egy kis segítséggel, kitartással és szorgalommal elérheti a célját, amiben teljesen támogatni fogom.

Rövid bemutatkozás:
Andi vagyok, 25 éves és közgazdász végzettséggel rendelkezem. Jelenleg a mester diplomámat csinálom az ELTE-n. Személyiségemet tekintve barátságos, türelmes és közvetlen vagyok. :) Szabadidőmben szeretek motivációs és pszichológiai könyveket olvasni, alkotni és felfedezni a világot utazásaim során. Kedvenc helyeim közé tartozik London, Koppenhága és Corfu.

Angol tanítással a pandémia idején kezdtem el foglalkozni önkéntesként. Főleg általános iskolás gyerekekkel tanultam, hiszen sok olyan gyermek volt, akinek a szülei nem tudtak segíteni az angol nyelvtanulásban, a házi feladatok megértésében.

Mint volt diák, teljesen megértem, hogy milyen az iskolai kihívásokkal szembenézni, ezért kifejezetten fontosnak tartom, hogy mindenki megkapja a szükséges figyelmet és segítséget az órák során. A nyelvtanulás útja nem könnyű, de a megfelelő tanulótárssal és tanulási módszerrel közelebb tudunk kerülni céljainkhoz.

Az óráról röviden:
Az órákat mindig rövid köszönéssel indítjuk, áttekintjük az előző óra anyagát, megbeszéljük a házi feladatot, és azt, hogy mire számíthatnak az aktuális órán. Használom az innovatív és interaktív módszereket annak érdekében, hogy a fiatalok számára élvezetessé és érdekessé tegyem az angol tanulást.

Szeretettel várlak az óráimon, ahol együtt fedezhetjük fel az angol nyelv varázsát! :)

Óratípusok

Standard óra

3500 Ft / 45 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Tóth A.

Tóth A.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon türelmes és kedves, emellett pedig jól magyaráz.

Tanár válasza:

Köszönöm :)