Viktória P.

Viktória P.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Viktória P.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Kreatív francia magánórák Pécsen és online

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  7000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 7000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Jó helyen jársz ha kreatívan szeretnél FRANCIÁT tanulni/ ha a francia cukrászat alapjait és a francia nyelvet egyszerre szeretnéd elsajátítani egy cukrász, francia diplomás tanárnő segítségével.

A célom, hogy minél érdekesebb úton adjam át a tudást és a francia nyelv szeretetét a tanítványaimnak. Ehhez leginkább a kreativitásomat, a Franciaországban és a francia cukrászatban szerzett tapasztalataimat használom, de valójában picit mindent ami én vagyok. Az órákat a tanítványaim személyiségére, céljaira, igényeire, érdeklődési körére tervezem: saját anyagok, játékok, képregény, dalszöveg, közmondás és legújabban a francia desszertkészítést.

Utóbbi egy olyan strukturált óra, ami során elkészítünk egy desszertet. Ezt a folyamatot, úgy készítem elő, hogy igazi interaktív élmény legyen a tanítvány számára. Megvalósuljon az, amit hiányolunk a tantermi oktatás során. Az aktívan részt venni a folyamatban és csinálva tanulni. Ennek az óratípusnak az "alkotóra" nevet adtam. A díjszabás desszert és idő függvénye.

A cukrászat és a francia nyelv 1-1 nagy csücske a szívemnek. Szeretem átadni mindazt, amit ezeken a területeken láttam, halottam, elsajátítottam.

A nyelvtanulás iránti szeretetem az óvodában kezdődött, ahol játékosan tanítottak meg az angol nyelv alap szókincsére. Később, a 10-es éveim hajnalán a rádióban meghallottam egy francia dalt. Szerelem volt első hallásra. Szerencsémre mellettem ült a tesóm, aki meg tudta mondani pontosan melyik nyelvbe estem bele. Ennek hatására középiskolában a franciát választottam második idegennyelvként, majd francia szakon tanultam tovább a Pécsi Tudományegyetemen.

Utaztam/éltem/dolgoztam Franciaországban. 16 éve tanulom és 6 éve tanítom.

Amit a legjobban élvezek és becsülök máig, hogy a nyelvismeret egy új világot nyitott meg számomra. Lehetővé tette, hogy megismerkedjem emberekkel a világ minden tájáról: szenegáli, dán, hawaii, brazil. Az ismeretség olykor egy-egy mondat erejéig tartott vagy éppen egy életre szóló barátság alakult ki belőle.

Óratípusok

Próbaóra

Ingyenes / 60 perc
Standard óra

7000 Ft / 60 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Lívia Anna S.

Lívia Anna S.

Ellenőrizetlen referencia

Viki egy francia állásinterjúra segített nekem felkészülni. Jobb tanárt nem is kívánhattam volna. Türelmes és figyelmes volt a gyakorlás során. Őszintén rámutatott azokra a pontokra amikre figyelnem kell, és úgy adott magyarázatot a javításra, hogy könnyen megjegyezhessem, és a későbbiekben ne kövessem el újra ugyanazokat a hibákat. Bátran ajánlom őt minden barátomnak és bárkinek, aki francia tanárt keres.