Eszter K.

Eszter K.

Відповідає протягом 2 годин на 75% повідомлень.
75% 2 год.

Eszter K.

Tanuld meg velem! Online nyelvoktatás és vizsgafelkészítés több mint 10 éves tanítási gyakorlattal bármely napszakban..

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки

Опис

Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal, szakfordító és tolmács végzettséggel valamint aktív nyelvhasználattal vállalok órákat. A hangsúlyt a gyakorlatra fektetem, és a folyamatos fejlesztés mellett nagy figyelmet szentelek annak is, hogy a már meglévő nyelvtudásodból hogy tudod a legtöbbet kihozni. Sikeres nyelvvizsga és érettségi felkészítések mellett van gyakorlatom állásinterjúra felkészítésben, illetve abban is tudok segíteni, hogy a munkában hogyan lehet sikeresen használni a nyelvet. A folyamatos ismétlés segít hogy a megszerzett tudásod aktívvá váljon, ez minden órámnak része.
Az oktatáshoz olyan rendszert használok, ahol a személyes tanítás által elérhető előnyökön felül plusz funkciók segítik a tanulást (ez semmi extra tennivalót nem igényel Tőled).
A nyelvoktatás mellett ACCA tagként vállalok felkészítést az ACCA vizsgáira is olyan megközelítéssel ami segít az anyag könnyebb elsajátításában és a vizsga sikeres letételében.
Szóljon Rólad az órád!

Emese K.

Emese K.

Неперевірена заявка

Szeretek Eszterhez járni, mert érdekesek és sokszínűek az órái. Ha bármit külön szeretnék átvenni, ehhez igazodik és beleépíti a későbbi anyagba is. A személyes és online órák is hozzám igazodnak, az online órára váltás után ugyanolyan hatékony és személyes maradt a hangulat.

Szentmiklósi B.

Szentmiklósi B.

Неперевірена заявка

Gyakorlatorientált, személyre szabott órái hatalmas segítség volt a nyelvvizsga megszerzéséhez és a kommunikációs gátlások legyőzéséhez.