Eszter K.

Eszter K.

Responds within 2 hrs, to 75% of messages
75% 2 ó
Ártól 5000 Ft

Eszter K.

Tanuld meg velem! Online nyelvoktatás és vizsgafelkészítés több mint 10 éves tanítási gyakorlattal bármely napszakban..

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Kapcsolati űrlap

Ez a tanár inaktív

Ez a tanár egy ideje nem volt aktív. Találj egy másik oktatót, aki nagyobb valószínűséggel válaszol a korrepetálási kérésedre.

További tanár keresése

Leírás

Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal, szakfordító és tolmács végzettséggel valamint aktív nyelvhasználattal vállalok órákat. A hangsúlyt a gyakorlatra fektetem, és a folyamatos fejlesztés mellett nagy figyelmet szentelek annak is, hogy a már meglévő nyelvtudásodból hogy tudod a legtöbbet kihozni. Sikeres nyelvvizsga és érettségi felkészítések mellett van gyakorlatom állásinterjúra felkészítésben, illetve abban is tudok segíteni, hogy a munkában hogyan lehet sikeresen használni a nyelvet. A folyamatos ismétlés segít hogy a megszerzett tudásod aktívvá váljon, ez minden órámnak része.
Az oktatáshoz olyan rendszert használok, ahol a személyes tanítás által elérhető előnyökön felül plusz funkciók segítik a tanulást (ez semmi extra tennivalót nem igényel Tőled).
A nyelvoktatás mellett ACCA tagként vállalok felkészítést az ACCA vizsgáira is olyan megközelítéssel ami segít az anyag könnyebb elsajátításában és a vizsga sikeres letételében.
Szóljon Rólad az órád!

Referenciák (2)

Emese K.

Emese K.

Ellenőrizetlen referencia

Szeretek Eszterhez járni, mert érdekesek és sokszínűek az órái. Ha bármit külön szeretnék átvenni, ehhez igazodik és beleépíti a későbbi anyagba is. A személyes és online órák is hozzám igazodnak, az online órára váltás után ugyanolyan hatékony és személyes maradt a hangulat.

Szentmiklósi B.

Szentmiklósi B.

Ellenőrizetlen referencia

Gyakorlatorientált, személyre szabott órái hatalmas segítség volt a nyelvvizsga megszerzéséhez és a kommunikációs gátlások legyőzéséhez.