Tanuld meg velem! Online nyelvoktatás és vizsgafelkészítés több mint 10 éves tanítási gyakorlattal bármely napszakban..Eszter K.

Eszter K.
Igazolt fiók:
angol nyelv, francia nyelv, spanyol nyelv - kezdő, spanyol nylev - középhaladó, spanyol nyelv - haladó
Tanít online / skype-on keresztül is
5000Ft - 5000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén

Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal, szakfordító és tolmács végzettséggel valamint aktív nyelvhasználattal vállalok órákat. A hangsúlyt a gyakorlatra fektetem, és a folyamatos fejlesztés mellett nagy figyelmet szentelek annak is, hogy a már meglévő nyelvtudásodból hogy tudod a legtöbbet kihozni. Sikeres nyelvvizsga és érettségi felkészítések mellett van gyakorlatom állásinterjúra felkészítésben, illetve abban is tudok segíteni, hogy a munkában hogyan lehet sikeresen használni a nyelvet. A folyamatos ismétlés segít hogy a megszerzett tudásod aktívvá váljon, ez minden órámnak része.
Az oktatáshoz olyan rendszert használok, ahol a személyes tanítás által elérhető előnyökön felül plusz funkciók segítik a tanulást (ez semmi extra tennivalót nem igényel Tőled).
A nyelvoktatás mellett ACCA tagként vállalok felkészítést az ACCA vizsgáira is olyan megközelítéssel ami segít az anyag könnyebb elsajátításában és a vizsga sikeres letételében.
Szóljon Rólad az órád!Kapcsolati űrlap