Attila P.

Attila P.

48 órán belül válaszol az üzenetek 60%-ára
60% 48 ó+

Attila P.

Kreatív és célnak megfelelő oktatás

Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Referenciák Megválaszolt kérdések

Leírás

Közel 20 éve aktív résztvevője vagyok a magyar oktatásnak. Több ezer embert érettségiztettem le magyarból és földrajzból. Újabban a fiatalabb korosztályt próbálom navigálni. Általános iskolásokat készítek fel a középiskolai központi felvételire magyar nyelvből. Kreatív és rugalmas vagyok, mert tudom, hogy ez egy nehéz terep. (De a sikerért mindenkinek oda kell tennie magát!)

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Gyöngyösi K.

Gyöngyösi K.

Ellenőrizetlen referencia

Attila nagyon türelmes és rugalmas. Az órák mindig jó hangulatban teltek. Érhetően és lényegre törően magyaráz. Bátran ajánlom mindenkinek!

Megválaszolt kérdések (3)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

Attila P.

Segítséget kérnék.

1. Cím értelmezése 2. A lírai én jellemzése( lelkiállapot, élethelyzet meghatározása) 3. Milyennek látja a környezetét, és az életüket azoknak akik körülötte élnek? 4. Milyen élmény éri hajnalban? 5. Az élmény hatására milyen következtetést von le az életére nézve?

Attila P.

Segítséget kérnék.

Kosztolányi : Hallott beszéd - elemzés 1. Az " Egyedüli példány." kifejezést a vers alapján hogyan lehet értelmezni? 2. A versben azok számára, akik ismerték a lírai ént, .. Mit jelentett szamikura a lírai én és a halála?

Attila P.

Segítséget kérnék

Kosztolányi: Boldog, szomorú dal- elezés Mi indokolja a lírai én boldogságát, szomorúságát?