Cours FLE à ParisSzabo K.

Szabo K.
Igazolt fiók:
francia, francia nyelv, francia nyelv - államvizsga, francia nyelv - ált. iskola, francia nyelv - haladó, francia nyelv - kezdő, francia nyelv - konverzáció, francia nyelv - középi., francia nyelv - üzleti
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
4400Ft - 4400Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén

Tegezodnek ha nem gond :)

Kriszti vagyok, francia tanar sok eves tapasztalattal (2009 ota tanitom eme csodas nyelvet) , franciaorszagi elettel, kreativ, energikus eletfelfogassal melyet igyekszek a diakjaim hasznara forditani az oraim soran.

Facebook on van egy szuper oldalam ahol sok-sok hasznossagot talalhat barki, aki franciat tanul :)

Mivel naaaagyon cukorbogar imadnivalo kisfiammal vagyok meg itthon, igy jelenleg csak Skype on tudok tanitani - ebbol kifolyolag idoben eleg szabad vagyok .

(Azt szeretem elore tisztazni, hogy amikor mar rendesen jar valaki orara, az utolso pillanatos oralemondasok a diaknak es a tanarnak is kellemetlenek - mindketten igazitjuk az eletunket egy menetrendhez. Eppen ezert, mivel velem is megesett mar, hogy le kellett mondanom az orat kezdes elott 35 perccel mert behalt a parizsi metro, aki az utolso 24 oraban lemondja az orat, az fizeti a kovetkezot. Igen, ha en, akkor ajandek orat kapsz, ha Te, akkor a kerdesben forgo ora arat illik elrendezni. Nyilvan a =/- 10 perc kesesek nem ebbe a kerdeskorbe tartoznak, de pont ezek elkerulese vegett igyakszem mindig meghagyni a diakoknak, hogy ok mondjak meg, mikor jo Nekik. Halistennek alig akad evi 2-3 utoso pillanatos oralemondas, csak ezt szeretem tisztazni :) )

Legtobbszor adott oran beszeljuk meg, hogy mikor lesz a kovetkezo alkalom.
Az orak lebonyolitasahoz Google Classroom ot hasznalom es firefox send-et a nagyobb pdf file ok kuldesehez, de ha valaki ezeknek nem baratja, akkor is megoldjuk, mailben :)

Nagyon kommunikacio kozpontu vagyok, de mert igenis, jo nyelvtant hasznalni olyan szamomra, mint jo teglabol epiteni a hazat.

Nem veletlenul nem hirdetem magam X vagy Y modszertan hivenek, mert mindenkinek masok az igenyei. Tankonyv kapcsan ugyanez.

A tarifa: kerdes, hogy mit szeretnel, milyen szint a cel? 60 percesek az oraim ami 4000 Ft, de ha valaki c1/c2 nyelvvizsgara keszul javaslom a 90 perces orakat mert ott az a hatekonyabb egyeseknel, ami 5500 Ft . (Volt jo par diakom, aki 60 perces orakkal keszult fel C1re szep eredmennyel) .
Az anyagiak rendezeset illetoen egyebkent en nem szolok bele, hogy berlet avagy orankenti fizetes, mindenkinek megvannak a sajat anyagi korulmenyei amihez nekem semmi kozom – van olyan diak, aki minden egyes ora utan utalja el annak az arat, van amelyik elotte, van emlyik kettesevel, van amelyik otosevel, tobb olyan van a 10 alkalmas berletet vesz rendszeresen… kinek hogy.
Aki 10 alkalmas berletet vesz, tehat elso ora korul befizet 10 alkalmat egyben (nyilvan atutalassal fizetnek a diakok), az ajandekba kap egy 11. orat.

Ha referenciat szeretnel, szivesen adok, akar tobbet is, a legtobb volt diakommal a mai napig tartjuk a kapcsolatot. :)

Es meg egy aprosag: az elso ora 45 perces, szintfelmeros, ismerkedos ora, ingyenes, mindenfele kotelezettsegektol mentes :)

Van egy nagyon tuti csoportunk, szinten FB -on, francia nyelvu konyvek adas- vetele temaban . Mar csak azert is megeri a tagsag, mert a file ok kozott kismillio ingyen letoltheto hasznos kiadvanyt talalsz. Nyelvkonyvek, regenyek, ujsagok, stb, minden en francais :)

Es vegul, de nem utolsosrban: elnezest az ekezetnelkulisegert, francia kiosztasu billentyuzetem van ezen a laptopon, es leszoktam a magyar ekezetes irasrol, excuse-moi. :)

Ha barmi kerdesed adodna, nyugodtan irj :) :)
A bientot :)Kapcsolati űrlap