Dávid K.

Dávid K.

Dávid K.

Bonjour.... és azon túl?

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6700 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este
Ár Ártól 6700 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

15 éves magánoktatói tapasztalattal és anyanyelvi szintű nyelvismerettel vállalom franciául tanulni vágyók oktatását, nyelvvizsgára való felkészítését, korrepetálását kezdő szinttől a felsőfokig - illetve azon is túl -online órák keretében.
Egyetemi tanári diplomámat az ELTE francia szakán szereztem 2005-ben, majd a Sorbonne-on doktoráltam francia nyelvészetből (melynek során három évet töltöttem Párizsban), két éven át oktattam nyelvi tárgyakat a Kodolányi János Főiskola francia tanszékén, 2011-ben szakfordító vizsgát szereztem, majd 2017-től kezdve a Budapesti Gazdasági Egyetem idegenforgalmi karán kezdtem meg oktatói tevékenységemet, melyet a mai napig is folytatok.
Óráimat az egyéni igények szerint alakítom, ami természetesen sokkal többet jelent annál, mint hogy mi a tanulás célja. Mindenkinek megvan a maga erőssége és gyengesége, kedvelt és kevésbé kedvelt témái és tanulási módszerei. Mindezeket figyelembe véve, a lehető legtöbb tanítási eszköz alkalmazásával (hanganyagok, képek, videók, filmek, változatos tartalmú és típusú szövegek, nyelvtani összefoglalók, feladatsorok, játékok, zenék, stb.) igyekszem a lehető leghamarabb és a lehető legélvezetesebb módon hozzásegíteni diákjaimat céljuk eléréséhez.

Óratípusok

Standard óra

6700 Ft / 55 perc