Attila K.

Attila K.

3 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 3 ó
Új tanulókat fogad

Attila K.

Új tanulókat fogad

Általános/középiskolai Matek különórák, korrepetálások a legjobb helyen!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Attilának hívnak, végzettségem gépészmérnök, ahol a matematika analízist igen magas szinten oktatták és végeztem el gond nélkül. 2018-ban érettségiztem matematikából emelt szinten 5-ösre. Alapvetően nagyon segítőkész embernek tartom magam, soha nem utasítottam el senki kérését, ha segíteni kellett megérteni egy tananyagot. Fő erősségem a részletes magyarázás érthetően, a gondolatmenetek átadása.

Szivesen magyarázok el megoldásokat, gondolatmeneteket többször is, hiszen az a célom, hogy átadjam a tudásomat és sikeres dolgozatokat írjanak tanítványaim. Középiskolában is sokszor sikeresen korrepetáltam osztálytársakat és dicsértek, hogy érthetően magyarázok és jobb dolgozatokat írtak, javult az átlaguk és nem győztek hálálkodni a segítségért. Hozhatsz Te is feladatokat, óráidról amiket szívesen megnéznél újra, de én is készülhetek példákkal az adott témakörből. Írj egy üzenetet és megbeszéljük, hogy mi a legjobb Neked.

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 60 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Simon N.

Simon N.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon kedves, türelmes, segítőkész.Nem túlzottan fogékonyan ment a tanulás, mégis határtalan türelemmel ált hozzám! Bátran ajánlom mindenkinek!!

Tanár válasza:

Köszönöm a kedves szavakat, remélem az érettségire is sikerül jövőre felkészülni együtt!