Gergő S.

Gergő S.

Responds within 2 hrs, to 40% of messages
40% 2 ó
Ártól 2000 Ft

Gergő S.

Tanulás másképp

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 2000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Kapcsolati űrlap

Ez a tanár inaktív

Ez a tanár egy ideje nem volt aktív. Találj egy másik oktatót, aki nagyobb valószínűséggel válaszol a korrepetálási kérésedre.

További tanár keresése

Leírás

ANGOL
FIZIKA
MATEMATIKA

Az élet három alapja, alkotó köve. Ma már angol nélkül, nehéz elhelyezkedni. Angolul vannak a kedvenc számaid, angolul beszélnek a kedvenc színészeid, és még nyelvvizsga is kell a diplomához.

A fizika ott van benned, a barátodban, a természetben, körülötted. Ha megismered a fizikát, megismered és megérted mind azt, ami körülötted zajlik.

A matematika leírja a fizikát, egyszerűbbé, foghatóbbá teszi azt számunkra. Logikus gondolkodást biztosít, mely elősegíti kritikus gondolkodásunkat, ezért könnyebben fogunk nehéz helyzetekben jó döntést hozni.

KI NE AKARNA EZEK UTÁN NÁLUNK TANULNI?
Tanulni? Inkább megismerni a világot. KÖZÖSEN! JÁTSZVA! NEVETVE! Nálam lehetőséged van ezekről tanulni, okulni!

Az órák többé már nem is órák lesznek, hanem egy nagyon izgalmas sci-fi, ami a való életről, és annak mozgató rugóiról szólnak. Történjen ez akár magyarul, akár angolul. Ettől a ponttól fogva, mindegy, hogy te nyelvvizsgára, érettségire, vagy házira készülsz. Mindegy, hogy fejlődni akarsz, pótolni, vagy előre dolgozni.
A cél, mindig ugyan az. Felfedezni, megismerni, és rácsodálni.

Örülök, ha úgy döntesz, hogy velem együtt szeretnéd ezeket átélni!
Megkeresésed után, minden részletet megbeszélhetünk, küldhetek neked referenciákat, megismerhetjük egymást.
Ha szeretnél velem együtt felfedező útra indulni, és készen állsz, egy több, mint 4 éves korrepetálási tapasztalattal rendelkező hallgatóval együtt edukálódni.

Referenciák (3)

Juhász R.

Juhász R.

Ellenőrizetlen referencia

Megbízhatatlan, felelőtlen, inkorrekt, minket cserben hagyott a 11 éves fiammal, senkinek nem ajánlom.

Bátor B.

Bátor B.

Ellenőrizetlen referencia

Angol órákon vettem részt. Nagyon sokat tanultam és könnyedén. Fiatalos tanár, aki foglalkozik azzal is, hogy én mit szeretnék többször gyakorolni, természetesen a többi feladat mellett. Bátran ajánlom mindenkinek a Tanár urat, akik angol érettségire, angol nyelvű nyelvvizsgára készülnek.

Sárosi Á.

Sárosi Á.

Ellenőrizetlen referencia

A legjobb az volt szerintem  ,hogy az órák jó hangulatban teltek és így a felkészülés is gördülékenyebben ment. Gergő nagyon érthetően magyaráz és az órabeosztás is rugalmas volt. Összességében csak pozitívumokat tudok felsorolni . Köszönöm a segítségedet !

Blogok (2)

Tanári fizetés

Tanári Fizetés Már évek óva hallhatjuk a sajtóban, a híradóban, és igazából mindenhol, hogy a tanárok mindig panaszkodnak a fizetésük miatt, hogy nincsenek megbecsülve, aztán amikor a kormány…

Tanári napló - Második nap

Első nap - Egy érdekes kezdetKi vagyok én? Sipka Gergő vagyok, jelenleg 3. éves angol-fizika tanár szakos…

Megválaszolt kérdések (2)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

Gergő S.

Segítséget kérnék

Van-e valami kockázata egy lézeres szemműtétnek? Milyen típusai vannak a rövidlátásnak? Mi a rövidlátás nagyságának mértéke és mértéke szerint hogyan különböztetjük meg? Mi miatt alakulhat ki a normális vakfolt? Mikor és ki dokumentálta először a vakfoltot? Mi a vakfolt latin elnevezése?

Gergő S.

Segítséget kérnék.

Ezekre a kérdésekre keresem a választ, sajnos se a tankönyv én, se az interneten nem találtam pontos egyértelmű választ. A szemlencse, mint gyűjtőlencse 1. A szemünk mely részén keletkezik a kép? 2. Mekkora a szem fókusztávolsága pihenő állapotban, ha törőereje 60 D? 3. Milyen kép keletkezik a…