Gergő: Tanulás másképpGergő S.

Gergő S.
Igazolt fiók:
angol nyelv, fizika, matematika
Pécs, Tiszakécske
Tanít online / skype-on keresztül is
2000Ft - 3000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
40% megválaszolt üzenetek
1h a válasz idejének átlagos gyorsasága

ANGOL
FIZIKA
MATEMATIKA

Az élet három alapja, alkotó köve. Ma már angol nélkül, nehéz elhelyezkedni. Angolul vannak a kedvenc számaid, angolul beszélnek a kedvenc színészeid, és még nyelvvizsga is kell a diplomához.

A fizika ott van benned, a barátodban, a természetben, körülötted. Ha megismered a fizikát, megismered és megérted mind azt, ami körülötted zajlik.

A matematika leírja a fizikát, egyszerűbbé, foghatóbbá teszi azt számunkra. Logikus gondolkodást biztosít, mely elősegíti kritikus gondolkodásunkat, ezért könnyebben fogunk nehéz helyzetekben jó döntést hozni.

KI NE AKARNA EZEK UTÁN NÁLUNK TANULNI?
Tanulni? Inkább megismerni a világot. KÖZÖSEN! JÁTSZVA! NEVETVE! Nálam lehetőséged van ezekről tanulni, okulni!

Az órák többé már nem is órák lesznek, hanem egy nagyon izgalmas sci-fi, ami a való életről, és annak mozgató rugóiról szólnak. Történjen ez akár magyarul, akár angolul. Ettől a ponttól fogva, mindegy, hogy te nyelvvizsgára, érettségire, vagy házira készülsz. Mindegy, hogy fejlődni akarsz, pótolni, vagy előre dolgozni.
A cél, mindig ugyan az. Felfedezni, megismerni, és rácsodálni.

Örülök, ha úgy döntesz, hogy velem együtt szeretnéd ezeket átélni!
Megkeresésed után, minden részletet megbeszélhetünk, küldhetek neked referenciákat, megismerhetjük egymást.
Ha szeretnél velem együtt felfedező útra indulni, és készen állsz, egy több, mint 4 éves korrepetálási tapasztalattal rendelkező hallgatóval együtt edukálódni.Ajánlások

Juhász R. Juhász R.
0 letanított órák

Megbízhatatlan, felelőtlen, inkorrekt, minket cserben hagyott a 11 éves fiammal, senkinek nem ajánlom. - 2021. szept. 7.

Bátor B. Bátor B.
0 letanított órák

Angol órákon vettem részt. Nagyon sokat tanultam és könnyedén. Fiatalos tanár, aki foglalkozik azzal is, hogy én mit szeretnék többször gyakorolni, természetesen a többi feladat mellett. Bátran ajánlom mindenkinek a Tanár urat, akik angol érettségire, angol nyelvű nyelvvizsgára készülnek. - 2021. máj. 5.

Sárosi Á. Sárosi Á.
0 letanított órák

A legjobb az volt szerintem  ,hogy az órák jó hangulatban teltek és így a felkészülés is gördülékenyebben ment. Gergő nagyon érthetően magyaráz és az órabeosztás is rugalmas volt. Összességében csak pozitívumokat tudok felsorolni . Köszönöm a segítségedet ! - 2021. máj. 5.Kapcsolati űrlap