Gergő S.

Gergő S.

2 órán belül válaszol az üzenetek 40%-ára
40% 2 ó

Gergő S.

Tanulás másképp

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák Blogok Megválaszolt kérdések

Leírás

A Pécsi Tudományegyetem 5. éves Angol-Fizika szakos hallgatója vagyok. Van még 1 évem, mielőtt kimegyek a nagy világba, a közoktatásba, és szándékom szerint megváltom azt. Nagy bennem a lelkesedés, így ha szeretnél egy szívét-lelkét a tanításba adó hallgatóval együtt dolgozni, akkor keress az elérhetőségeimen.
Megjártam a PTE-ÁOK Biofizika szakát is demonstrátorként, Amerikát is egy gyerektáborban 3 hónapon keresztül, valamint mögöttem van több mint 7 év magántanárkodás.

Remélem meghoztam a kedved a közös munkához. Nálam tanulhatsz
nyelvvizsgára
érettségire
dolgozatra
és csak úgy.

Óratípusok

Standard óra

3500 Ft / 55 perc

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Juhász R.

Juhász R.

Ellenőrizetlen referencia

Megbízhatatlan, felelőtlen, inkorrekt, minket cserben hagyott a 11 éves fiammal, senkinek nem ajánlom.

Bátor B.

Bátor B.

Ellenőrizetlen referencia

Angol órákon vettem részt. Nagyon sokat tanultam és könnyedén. Fiatalos tanár, aki foglalkozik azzal is, hogy én mit szeretnék többször gyakorolni, természetesen a többi feladat mellett. Bátran ajánlom mindenkinek a Tanár urat, akik angol érettségire, angol nyelvű nyelvvizsgára készülnek.

Sárosi Á.

Sárosi Á.

Ellenőrizetlen referencia

A legjobb az volt szerintem  ,hogy az órák jó hangulatban teltek és így a felkészülés is gördülékenyebben ment. Gergő nagyon érthetően magyaráz és az órabeosztás is rugalmas volt. Összességében csak pozitívumokat tudok felsorolni . Köszönöm a segítségedet !

Blogok (2)

Tanári fizetés

Tanári Fizetés Már évek óva hallhatjuk a sajtóban, a híradóban, és igazából mindenhol, hogy a tanárok mindig panaszkodnak a fizetésük miatt, hogy nincsenek megbecsülve, aztán amikor a kormány…

Tanári napló - Második nap

Első nap - Egy érdekes kezdetKi vagyok én? Sipka Gergő vagyok, jelenleg 3. éves angol-fizika tanár szakos…

Megválaszolt kérdések (2)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

Gergő S.

Segítséget kérnék

Van-e valami kockázata egy lézeres szemműtétnek? Milyen típusai vannak a rövidlátásnak? Mi a rövidlátás nagyságának mértéke és mértéke szerint hogyan különböztetjük meg? Mi miatt alakulhat ki a normális vakfolt? Mikor és ki dokumentálta először a vakfoltot? Mi a vakfolt latin elnevezése?

Gergő S.

Segítséget kérnék.

Ezekre a kérdésekre keresem a választ, sajnos se a tankönyv én, se az interneten nem találtam pontos egyértelmű választ. A szemlencse, mint gyűjtőlencse 1. A szemünk mely részén keletkezik a kép? 2. Mekkora a szem fókusztávolsága pihenő állapotban, ha törőereje 60 D? 3. Milyen kép keletkezik a…