Krisztina K.

Krisztina K.

9 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 9 ó

Krisztina K.

No stress, you can do it! :) Nyelvvizsga felkészítés, beszédkészség fejlesztés stb. Angol tanári diplomával, 17 év tapasztalattal ONLINE!!

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este
Előnyben részesített időpontok: délután, este
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Fényképek & Tanúsítványok Blogok Megválaszolt kérdések

Leírás

Nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz?
Az angol nyelvtan egy káosz a fejedben?
Vagy sosem mertél megszólalni angolul?
No stress, you can do it!! :) Angol nyelvtanári diplomával, 17 éves tanítási és külföldi tapasztalattal, magabiztos angoltudást nyújtok motiváló, baráti hangulatú óráimon.

2012-ben végeztem az ELTE-BTK-n angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként, majd 1 évet töltöttem anyanyelvi környezetben, Torontoban. Amerikai angolt beszélek, de az óráimon mindig megbeszéljük mind a brit mind az amerikai verziókat és különbségeket szókincsben, kiejtésben, nyelvtanban egyaránt.

17 éve foglalkozom angol tanítással magántanárként, 2017-ig pedig az Euro Nyelviskola tanárjaként is dolgoztam. Ma már kizárólag magánórákat adok, mert azt tartom a leghatékonyabbnak, ha mindenkire személyre szabottan, külön figyelmet fordíthatok, így óráimat mindig igyekszem tanulóim egyéni igényeihez igazítani.

Továbbra is szívesen fogadok teljesen kezdő tanulókat is, viszont jelenleg fő profilom a fiatal felnőttek nyelvvizsga felkészítése, középiskolások érettségire való felkészítése, valamint középfok feletti tanulók szintentartása, nyelvi készségeik továbbfejlesztése.
De bármilyen célból is keresnek meg tanulóim, egy dolog minden órámon fix, ez pedig a beszédkészség fejlesztésére fektetett hangsúly. Emellett szükség esetén világos, átlátható, több oldalról megközelített nyelvtani magyarázataimmal pikkpakk helyreteszem a fejekben az összekuszálódott szálakat. :)

Akár nyelvvizsga (EUROexam, Origo, BME, TELC stb) vagy érettségi felkészítésre van szükséged, akár teljesen kezdő vagy, esetleg munkahelyed miatt, vagy külfödre költözés, utazás céljából érzed szükségét beszédkészséged, nyelvtanod fejlesztésének, keress bátran és próbáld ki milyen nálam egy kávézós, közvetlenül beszélgetős, baráti hangulatú, 100%-ban stresszmentes angol óra!

Fontos infó lehet, hogy kizárólag általános nyelvvizsgákra vállalok felkészítést (bármilyen típusúra, bármilyen szinten), viszont gazdasági/üzleti vagy bármilyen szaknyelvi vizsgára NEM vállalok felkészítést!

Óradíjam 4000 ft/45 perc. Alkalmanként min. 2x45 perces órákat tartok.
Jelenleg kizárólag ONLINE vállalok órákat, próbáld ki most egy 30 perces ingyenes konzultációs órával!

Fotók és bizonyítványok

Blogok (2)

Hogyan tanuljunk sorozatokból?

HOGYAN TANULJUNK SOROZATOKBÓL? Azt már nagyjából mindenki tudja, hogy nagyon hasznos filmeket, sorozatokat angol nyelven nézni, mert fejleszti a hallás utáni szövegértés képességét, illetve rengeteg…

❓Hogyan tanuljunk szavakat❓

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a szavak tanulása a helyes nyelvtannál is sokkal fontosabb, hiszen egy nyelvtanilag nem tökéletes mondatot bárki megérthet, de szavak nélkül viszont semmilyen mondatot…

Megválaszolt kérdések (1)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

Krisztina K.

mr, mrs, miss, ms - Mi a különbség köztük?

Kérlek, magyarázzátok el, hogyan kell ezeket használni?